isprobajte!

Nevjerojatni rezultati: Uz odličan trik jedne mame vaše će tenisice opet biti bijele kao iz dućana

Trr Lge/Facebook
19.10.2024.
u 10:00

Nakon što ih je očistila, tenisice su izgledale kao da su upravo kupljene.

Par bijelih tenisica nezaobilazan je dio gotovo svakog ormara – klasičan komad koji se može kombinirati s mnogim odjevnim predmetima i uvijek ostaje u trendu. No, zbog svoje osjetljive boje, brzo može izgubiti svoj sjaj i postati siv i prljav. Tenisice, kao i ostale cipele, moraju izdržati mnogo. Od šetnje po kiši i hodanja po prometnim gradskim ulicama do šetnje psa u parku, one prate naše svakodnevne aktivnosti. Nije ni čudo što često izgledaju prljavo i trošno, piše Mirror

Mnogi bi željeli da njihove bijele tenisice uvijek izgledaju kao nove, no nisu sve metode čišćenja prikladne. Budući da su mnoge tenisice izrađene od kože, nepravilno čišćenje može čak i oštetiti materijal.

VEZANI ČLANCI: 

No, jedna majka uvjerena je da je pronašla najbolji način za vraćanje sjaja prljavim bijelim tenisicama – a rezultati su nevjerojatni. Kako prenosi Tyla, ova mama podijelila je svoje iskustvo u popularnoj Facebook grupi obožavatelja gospođe Hinch, poznate influencerice za čišćenje. Pokazala je fotografije prije i poslije čišćenja svojih bijelih tenisica, i razlika je bila nevjerojatna.

Prije nego što se uhvatila posla, tenisice su bile prekrivene mrljama od blata i izgledale su staro i sivo. No, nakon što ih je očistila, tenisice su izgledale kao da su upravo kupljene. U svojoj objavi, žena je objasnila kako je postigla te rezultate: ‘Bila je to misija spašavanja mojih tenisica’, napisala je, ‘Izvadila sam vezice i stavila ih u mješavinu izbjeljivača i sredstva za uklanjanje mrlja i kipuće vode’.

VEZANI ČLANCI: 

‘Pošpricala sam tenisice sredstvom za odmašćivanje, stavila ih u vruću vodu s izbjeljivačem i obrisala krpom od mikrovlakana. Nakon toga sam ih ubacila u perilicu rublja. Vezice sam isprala, ponovno ih izbijelila i izribala četkicom za zube, a zatim ih stavila u posudu s izbjeljivačem i kipućom vodom. To je sve’. Korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni ovom taktikom i njenim rezultatima.

GALERIJA: Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije