Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla u Hrvatsku

Nina Morić prošetala pistom na Tjednu vjenčanja u Splitu

nina morić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
23.01.2016.
u 23:59

Hrvatica s talijanskom adresom prošetala je modnom pistom na gala modnoj reviji Wedding day koja se održava u sklopu Sajma vjenčanja u Spaladium areni

Iako ju ne viđamo često u Hrvatskoj, manekenka Nina Morić konačno je stigla u lijepu našu i to zbog poslovnog angažmana.

Naime, Nina je nosila reviju u sklopu Sajma vjenčanja koji se danas i sutra održava u Spaladium Areni u Splitu.

Hrvatica s talijanskom adresom prošetala je modnom pistom na gala modnoj reviji Wedding day i svojom pojavom udogno iznenadila sve prisutne. Podršku joj je tijekom revije pružao dečkom Luigi Mario Favoloso s kojim je atraktivna manekenka stigla u Split.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

>>Nina Morić tuži bivšeg jer iskorištava njihova sina

>>Nina Morić i suprug imali tešku prometnu nesreću!

Komentara 12

AY
ayala
10:50 24.01.2016.

od onako lijepe djevojke sta ispade.

SA
samoborka
00:29 24.01.2016.

izgleda bolje u odnosu na ono kako je izgledala zadnjih mjeseci i godina, ali daleko je to od one putene ljepote kakvu je imala na pocetku karijere

OP
openheimer2
08:32 24.01.2016.

što joj nisu dali rukavice da pokrije ruke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije