Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DFWZ

Njihove kreacije obožavaju i filmska supruga Lea DiCaprija i Lady Gaga, a sad dolaze u Zagreb

Masion Marquise for Trendcy
Foto: DFWZ
1/28
06.05.2014.
u 13:41

Dreft Fashion Week Zagreb, koji će se održati od 7. do 9. svibnja u multimedijalnoj dvorani Hypo centra, ugostit će dizajnere iz Londona, Budimpešte, New Yorka i Milana

U srijedu u Zagrebu počinje trodnevna modna ludnica. Riječ je o (još jednom) tjednu mode.

Ovaj put ljubitelji ove umjetnosti uživat će u kreacijama dizajnera koji se predstavljaju na Dreft Fashion Weeku Zagreb koji će sao za njih ugostiti i neka svjetska imena.

Zagrebačka publika tako će kroz tri dana imati prilike vidjeti kreacije s poptisom dizajnera čije radove obožavaju svjetski poznata lica poput Margot Robbie, Solange Knowles, Suki Waterhouse, Lady Gage, Kristen Bell i Emme Watson!

Najzvučnije je ime zasigurno Paper London čije kreacije obožava, između ostalih i mlađa sestra svjetski poznate Beyonce –Solange Knowles. Harper's Bazaar proglasio ih je novim britanskim dizajnerskim brendom u kojeg najviše vrijedi ulagati u 2014. godini!

Uz Paper London, dolazi i Liz Back, dizajnerica iz Londona koju je nedavno viša modna urednica talijanskog Vougea Sara Maino imenovala pravim „Vouge talentom“. Njezine dizajne nose mnogi slavni poput pop ikone Lady Gage,

Već u srijedu nam stižu dva londonska brenda – Fabryan i The Wandering Collective te poznati brend iz Budimpešte Masion Marquise for Trendcy.

Foto: DFWZ

Modna kuća Maison Marquise za cilj ima stvoriti modernu romantiku 21. stoljeća te kozmopolitski i suvremeni svijet koji spaja kulture i prelazi geografske granice.

Foto: DFWZ

Jedna od rijetkih Hrvatica koja svoju karijeru gradi u inozemstvu na relaciji New York – Rijeka – Mumbai je zanimljiva Mandali Mendrila. Među mnogim poznatim štovateljicama yoge možemo pronaći i ženu Nick Noltea – glumicu Clytie Lane te izdavača indijskog Vougea Arjun Mehra koji je stavlja na sam pijedestal.

Tzuji, odnosno dizajner Larry Tee, neće nas osvojiti samo na modnoj pisti već i za DJ pultom u četvrtak navečer u Pepermintu! Dašak Londona i New Yorka uz disco kolekciju i zvuk zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Foto: DFWZ

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije