sjajno izgleda

Očistila je 'najprljaviju kuhinju u Europi': Transformacija je nevjerojatna!

TikTok
04.01.2022.
u 14:28

Na svom TikTok profilu redovito objavljuje videe u kojima pomaže drugima da očiste svoje kućanstvo - potpuno besplatno

Čišćenje se ponekad može činiti napornim, ali kada bismo se suočili s kuhinjom koja nije očišćena pet godina, većina nas bi pomislila da je nemoguće vratiti stari sjaj. No, kako piše Mirror, jedna žena je odlučila prihvatiti ovaj izazov i očistiti ‘najprljaviju kuhinju u Europi’, kako ju je sama prozvala, bez da vlasnicima naplati svoj rad.

Auri, koja objavljuje pod korisničkim imenom @aurikatariina, podijelila je video u kojem čisti kuhinju i tvrdi da je vlasniku kuće uštedjela oko 15 tisuća dolara, odnosno oko 100 tisuća kuna, u naknadama za čišćenje radeći to besplatno.

@aurikatariina THE MOST AMAZING TRANSFORMATION EVER!! 😍😍 #forfree #cleaning #clean #beforeandafter #motivation ♬ Cinematic Trailer - Saltonbria

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Rekla je da ju je sponzorirala tvrtka za čišćenje Scrub Daddy, koja joj je platila letove i boravak u hotelu i rekla da je više nego sretna što može pomoći ženi koja je bila vlasnica kuće.

Na kraju videa, Auri je pokazala snimku kuhinje prije i poslije, ostavivši svojih 5,5 milijuna pratitelja oduševljenim blistavim bijelim ormarićima i besprijekornim podom. Video je postao viralni hit i pregledan je više od 38 milijuna puta, a korisnici su hvalili Auri što se potrudila pomoći drugima.

Foto: TikTok

“Toliko ljudi ne razumije kako se to moglo dogoditi kada je ozbiljno tako lako da je zastrašujuće. Stvarno ste pomogli nekome i to nije prošlo nezapaženo”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Tako ste ljubazni što pomažete ljudima u nevolji.”

“Ti si heroj. Moja mama je bila invalid i psihički bolesna. Ovo si nismo mogli priuštiti. Tako mi je drago što pomažete onima koji ne mogu sami sebi pomoći”, glasio je jedan komentar.

Liječnica otkrila da rublje nikada ne bismo trebali sušiti u kući, nije dobro za zdravlje:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije