Svjetski novitet

Od sada piva pivovare Lepi dečki možete kupiti i pretplatom putem NFT tokena

13.04.2023.
u 12:10

Kao vjerojatno prvi u svijetu, čakovečki pivari svoja piva nude putem najnovije tehnologije koju poznajemo iz svijeta blockchaina i kriptovaluta. Pretplatite se na piva Lepih dečkiju NFT tokenima

Pivovara Lepi Dečki najavljuje revolucionarnu inicijativu koja će preoblikovati način na koji se prodaju piva. Pivovara Lepi Dečki sada omogućava pretplatu na svoja piva putem NFT tokena.

NFT tokeni su jedinstveni digitalni tokeni koji se temelje na tehnologiji blockchain. Kada se koriste za pretplatu na pivo Pivovare Lepi Dečki, NFT tokeni omogućuju kupcima da osiguraju pristup izvanrednim pivima po povoljnim cijenama i na poseban način.

- Ideja mi se kuha već godinu dana, realizirali mo ju zadnjih 5 mjeseci. Htio sam ponuditi nešto crypto zajednici koja stalno raste a ujedno i predstaviti hardcore protivnicima da se upoznaju s tim svijetom putem naše pretplate. Ne znam da li će uspjeti, ali lijepo je biti u nečemu prvi, rekao nam je Danijel Radek, vlasnik i glavni pivar Lepih Dečkiju.

Ova nova inicijativa omogućuje pivoljupcima da kupe NFT token koji predstavlja pretplatu na pivo Pivovare Lepi Dečki za određeni vremenski period. Kupci mogu kupiti NFT token za različite duljine pretplate i odabrati žele li primati pivo mjesečno, tromjesečno ili godišnje. Uz to, kupci će dobiti pristup posebnim pivskim događajima, ekskluzivnim izdanjima piva i drugim prednostima koje se mogu iskoristiti samo s NFT pretplatom.

Pivovara Lepi Dečki prepoznaje važnost blockchain tehnologije i NFT tokena te vjeruje da će ova inovativna inicijativa preoblikovati način na koji se prodaju piva. Ova novost omogućuje kupcima da postanu dio zajednice pivoljubaca koji cijene najbolja piva koja nudi Pivovara Lepi Dečki.

Kupci NFT tokena imat će priliku osvojiti ekskluzivne nagrade, uključujući specijalne izdanja pivskih boca, pozive na privatne degustacije i još mnogo toga, što ih čini dijelom zajednice koja cijeni kvalitetu i inovacije u pivarskoj industriji. Kupovinom NFT tokena za dulja razdoblja od tri do pet godina, kupci dobivaju rođendanske poklone koji će biti dostavljeni na njihove adrese na njihove rođendane. Ovo je dodatni način na koji Pivovara Lepi Dečki naglašava važnost svojih kupaca i čini sve kako bi se osjećali posebno.

Uz sve navedeno, kupci NFT tokena Pivovare Lepi Dečki također dobivaju popuste do 10% na hranu i piće u restoranu Stari Hrast i u Pubu uz pivovaru, što dodatno naglašava prednosti pretplate putem NFT-a.

S ovom inovativnom inicijativom, Pivovara Lepi Dečki nastavlja ostati predvodnik u inovacijama u pivarskoj industriji. Ako želite postati dio ovog uzbudljivog novog načina kupovine piva, posjetite stranicu Pivovare Lepi Dečki i kupite svoj NFT token danas!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije