Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplet situacije

Ostavila poruku za zgodnog vozača autobusa i on joj se javio: 'Nisam mogao ne odgovoriti!'

Facebook/Donna Suter
06.07.2023.
u 14:30

Žena koja je očajnički pokušavala pronaći tajanstvenog vozača autobusa, napokon je dobila odgovor, ali nažalost nisu dobre vijesti

Žena kojoj su se toliko smučile aplikacije za spojeve da ostavila je svoj broj na autobusnoj stanici u nadi da će privući pozornost "fit vozača autobusa" kojeg je ugledala, konačno je dobila odgovor. Naime, Donna Suter se nadala da će se čovjek javiti nakon što ga je uočila kako vozi autobus 531 u Whitefieldu u Manchesteru. Kako bi privukla njegovu pozornost, mama dvoje djece ostavila je poruku misterioznom muškarcu na autobusnoj stanici na Radcliffe New Roadu, u kojoj je pisalo: "Fit vozaču autobusa, nazovi me", zajedno s brojem telefona, piše Mirror.

Sjedila je u kafiću sa svojim prijateljem Ryanom kad su ga vidjeli i dali su sve od sebe da privuku njegovu pozornost. Donna je čak dala znak rukom "nazovi me" i Ryan je pojurio za autobusom, ali kad to nije upalilo, odlučili su mu ostaviti poruku. Britanka je za Manchester Evening News ispričala da joj se javio tajanstveni vozač, koji želi ostati anoniman. Rekla je kako je riječ o "zaista dragom tipu" te da su razmijenili ugodne poruke. 

"Dobila sam privatnu poruku od njega. Znala sam da je to on zbog profilne fotke. Napisao mi je: 'Ja sam vozač autobusa.' Ali, nažalost, u vezi je", ispričala je Donna. Zahvalila mu se što joj se javio, dodajući kako je cijela priča postala hit te da će vjerojatno sada biti još i veći, a vozač je zahvalio i složio se s njom. 

Iako ovoga puta nije pronašla ljubav, Donna ne žali zbog svoje romantične geste. "Zapravo mi je rekao 'činiš se apsolutno ljupkom djevojkom, da nisam u vezi zaustavio bih autobus'", prenijela je Donna što je vozač odgovorio. "Nisam mogao ne odgovoriti!", također je pisalo u vozačevom odgovoru.

Donna je inače samohrana majka dvoje djece koja radi četiri posla i sama je već pet godina. Izjavila je kako su joj dojadile aplikacije za upoznavanje te da smatra kako bi se kavalirstvo trebalo vratiti. 

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
17:37 06.07.2023.

Ona samohrana majka 5 godina očajnički traži oca koji će se skrbiti za njezino dvoje djece a on izjavi da je gay. O živote robijo! :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije