PROMO

Otkrijte stilsku mirnoću u novoj IZAKOVA kolekciji 'Serenity'

IZAKOVA
Foto: Nika Mokos
1/19
09.08.2024.
u 12:03

IZAKOVA, brend koji se izdvaja svojom posvećenošću održivosti i etičkoj modi, s ponosom najavljuje dolazak svoje najnovije kolekcije - "Serenity". Kao što samo ime sugerira, kolekcija "Serenity" utjelovljuje mir i harmoniju, pružajući savršen sklad stila i udobnosti za svaku priliku.

"Uz 'Serenity' želimo pokazati da moda može biti i lijepa i odgovorna. Naš cilj je ponuditi komade koji ne samo da izgledaju dobro, već i čine dobro," naglašava Izabel Kovačić, inspirirajući nas svojom vizijom. Sveobuhvatna predanost korištenju održivih materijala i etičkim metodama proizvodnje je ono što IZAKOVU čini posebnom. "Svaki komad iz kolekcije 'Serenity' odražava našu filozofiju i potvrđuje da je moda svestrana umjetnost," dodaje Izabel.

Kolekcija "Serenity" više je od obične modne linije; ona je izraz strasti prema stvaranju ljepote koja poštuje planet. Uz IZAKOVU, svaki vaš korak postaje dio veće priče o održivosti i etici. "Serenity" vas poziva da budete dio te promjene, nosite odjeću koja ne samo da izgleda dobro, već čini da se i osjećate dobro.

Foto: Nika Mokos

Uživajte u svakom detalju - od nježno tkanih tkanina do savršeno usklađenih boja koje odražavaju spokoj i tišinu prirode. Kolekcija "Serenity" nije samo odjeća; to je izjava stila koja govori o vašoj svijesti i odgovornosti.

 "Naš tim radi neumorno kako bi stvorili komade koji ne samo da odražavaju trenutne modne trendove, već ih i transcendiraju, donoseći bezvremensku eleganciju u vaš svakodnevni život." istaknula je Izabel Kovačić.

Dozvolite da "Serenity" kolekcija od IZAKOVE bude vaš izbor za sve one trenutke kada želite sjajiti autentičnošću i elegancijom, dok istovremeno podržavate održivu modu. Prigrlite ljepotu koja dolazi s pažnjom prema detaljima i ljubavi prema planeti.

Kolekcija obuhvaća elegantne i sofisticirane komade izrađene od vrhunskih materijala kao što su muslin, lan i romantični chiffon, nudeći iznimnu udobnost i stil. 

Foto: Nika Mokos

Ključni komadi uključuju:

  • Muslin košulje i hlače: savršeni za opuštene, ali šik trenutke.
  • Chiffon košulje i hlače: donose dozu nježnosti i elegancije za vaše posebne prilike.
  • Lanene majice i hlače: idealne za osjećaj prozračnosti i udobnosti tijekom cijelog dana.
  • Laneni sako i suknja: klasični komadi koji se lako prilagođavaju raznim prilikama.
  • Unisex dječji muslin set: pruža udobnost i slobodu pokreta za najmlađe, osiguravajući im mekoću i sigurnost.

"Serenity" kolekcija dizajnirana je kao co-ord setovi koji omogućuju lako kombiniranje komada za besprijekoran izgled. Svaki komad je pažljivo izrađen kako bi osigurao ne samo vrhunsku udobnost i stil, već i poštovanje prema održivosti, što je ključno za ovaj brend.

Foto: Nika Mokos

Otkrijte harmoniju stila i udobnosti s IZAKOVOM i doživite osjećaj mira koji svaki komad iz kolekcije "Serenity" donosi.

Fotografija: Nika Mokos
Asistent fotografije: Marko Mihaljevic  
Model: Antonija Topić
Šminka: Kate Fuzul
Frizura: Style Studio Goga
Stilist: Marcela Vrček

Foto: Nika Mokos

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije