Redovito je pere

Otkrila trik za čišćenje posteljine koji će vas potaknuti da je češće mijenjate: 'Osjećala sam se posramljeno'

Facebook
28.02.2020.
u 10:01

Iako redovito perete svoju posteljinu, iskustvo ove žene moglo bi vam promijeniti mišljenje.

Postoji velika rasprava koliko se često mora prati posteljina: dok neki tvrde svaka dva tjedna, drugi govore svaki tjedan. No jedna žena doživjela je šok kada je isprobala trik za čišćenje koji je vidjela na internetu, a to bi i vas moglo potaknuti da češće mijenjate posteljinu, piše metro.co.uk.

Pogledajte kako pravilno oprati ruke kako biste se zaštitili od virusa:

Sara iz Australije vidjela je jednostavan trik za dubinsko čišćenje posteljine na internetu te ga je odlučila isprobati. Iako svoju posteljinu mijenja i pere redovito, ostala je u šoku kada je vidjela koliko je u njoj bilo prljavštine.

Trik je vrlo jednostavan – samo skinite posteljinu i pustite je da se nekoliko sati natapa u kadi s vodom. Zatim je izvadite, možete je staviti malo u perilicu rublja kako bi se izbacio višak vode ili je odmah stavite na sušenje i to je cijeli trik. Sara je svoj proces pranja objavila u Facebook grupi ''Mums Who Clean'', a napisala je: "Svoju posteljinu perem u perilici rublja barem jednom mjesečno pa sam ovaj mjesec htjela isprobati ovaj trik. Nakon samo pola sata namakanja, mogla sam vidjeti koliko je voda prljava. Osjećala sam se posramljeno i odvratno."

Zadnja fotografija je potaknula reakciju u Facebook grupi jer ona pokazuje koliko je prljavštine iz njene posteljine u kadi, a ljudi su bili zgroženi. "Šokantno je koliko prljavštine iziđe, čak i nakon pranja", glasio je jedan komentar, dok je drugi rekao: "Wow, moram odmah ovo napraviti sa svojom posteljinom. Fuj!"

Sarin proces pranja pogledajte u galeriji:

1/4

Znate li koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove? Doznajte u videu:

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
17:18 28.02.2020.

Nije posteljina nego poplun, no Google translate nije dobro preveo, a novinar ne konta ...

Avatar cuki2020
cuki2020
13:58 28.02.2020.

Ova obitelj nema naviku čestog tuširanja, k'o da blatni ulaze u krevet. Ok znoj i svašta nešto, ali možda imaju i kućne ljubimce koji često spavaju s vlasnicima. Ja sam za veš mašinu i deterdžent :-)

NO
No1
13:38 28.02.2020.

Ne kuzim poantu... zar se posteljina ineca ne ubaci u masinu, doda prasak za vec, upali masina, priceka ciklus pranja, izvadi iz masine, stavi na susenje? Nego samo probrljas malo u vodi i onda nakon nekog vremena stavis samo na susenje? Ne kuzim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije