Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolji seks

Pijenje jednog popularnog pića navečer može poboljšati vaš seksualni život, otkriva studija

Shutterstock
24.06.2024.
u 18:12

Ima blagotvoran učinak na poboljšanje seksualne želje...

Jedno određeno piće može podići vaš libido, a radi se o - vrućoj čokoladi. Naime, to je piće koje dvoje od svakih 10 mladića i djevojaka pije prije spavanja. Kasna noćna šalica vruće čokolade oraspoloži još 18% parova – dok se alkohol našao na iznenađujuće trećem mjestu, s 12% ispitanih ljudi koji su rekli da vole popiti to piće prije nego što odu u krevet, piše Daily Star. 

Stranica za upoznavanje bračnih parova Illicit Encounters pitala je 2000 odraslih piju li omiljeno piće prije seksa. Glasnogovornica Jessica Leoni rekla je da postoji "nešto izvrsno erotično" u ispijanju tople čokolade.

VEZANI ČLANCI:

"Čokolada je afrodizijak pa kasnonoćna šalica ima savršenog smisla",rekla je. Toplo mlijeko zauzelo je četvrto mjesto u anketi, a 10% ispitanika reklo je da im je pomoglo da se opuste, dok su neki priznali su da vole popiti šalicu Bovrila (guste i slane paste s ekstraktom mesa, slične ekstraktu kvasca) prije seksa. 

Osim toga što je čokolada ultimativna slastica, tamna čokolada ima blagotvoran učinak na poboljšanje seksualne želje. Dokazano je da u svom sastvau sadrži feninalin, koji povećava seksualnu požudu. Moguće je da konzumiranje većih količina čokolade može uzrokovati osjećaje slične onima kada smo zaljubljeni.

Favoriti među napicima prije spavanja:

  • Vruća čokolada – 19%
  • Engleski čaj za doručak – 19%
  • Alkohol – 12%
  • Toplo mlijeko - 10%
  • Čaj od paprene metvice – 9%
  • Čaj od kamilice – 8%
  • Kava – 7%
  • Bovril – 5%
  • Voda – 5%

Žena se srami priznati da ima aferu: 'Znam da taj odnos nikamo ne vodi, ali seks je odličan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije