ups!

Počinila je 'najveću moguću pogrešku' na vjenčanju svoje prijateljice: 'Nisam si mogla pomoći'

shutterstock
26.09.2024.
u 12:30

"Prijateljica je jako ljutita, kaže da sam prekršila dogovor i pokazala nepoštovanje", rekla je

Žena je priznala da je spavala s kumom na vjenčanju svoje prijateljice, iako je unaprijed bila upozorena da to ne smije učiniti. Rekla je da je postupila nepromišljeno, znajući da je mladoženjin brat ''zabranjen'', ali su oboje ipak podlegli privlačnosti. Iako se osjećala krivom, pokušala je opravdati svoje postupke tvrdeći da su bili jedini samci na zabavi, a konzumacija alkohola i romantična atmosfera pridonijeli su trenutku. Međutim, njezina prijateljica, osjećajući se povrijeđeno i izdano, sada je jako uzrujana, piše Mirror

Tražeći savjet od stručnjakinje za odnose Alison Rios McCrone, gošća je pokušala objasniti situaciju, navodeći: ''Prijateljica je jako ljutita i kaže da sam prekršila dogovor i pokazala nepoštovanje. U moju obranu, radilo se samo o jednoj noći i nije bilo ništa ozbiljno.'' Dodala je da se brat mladoženje ne suočava s istim kritikama kao ona, implicirajući da postoji dvostruki standard.

VEZANI ČLANCI: 

Alison je istaknula da su vjenčanja emocionalno nabijen događaj, gdje i najmanji postupci mogu imati velik utjecaj. ''Tvoja prijateljica ti je povjerila svoje osjećaje i jasno ti rekla da je njezin šogor zabranjen. S njezinog stajališta, tvoje ponašanje nije bilo samo neprimjereno, već i znak nepoštovanja. To se dogodilo na dan koji je za nju jedan od najvažnijih u životu, što objašnjava njezinu reakciju'', rekla je Alison. ''Sada je ključno da prihvatiš njezine emocije i iskreno se ispričaš. Pokušaj razumjeti njezinu perspektivu i popravi ono što se može.''

Muškarac ne može odoljeti ženinoj sestri: ‘Seksali smo se i na dan našeg vjenčanja!’

Komentara 1

YO
youblow
13:39 26.09.2024.

Joj drame!?! Ajme?!? Javite nam kako se to razriješilo, da možemo spavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije