Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila mišljenja korisnika

Podijelila video raskošne prosidbe pa izazvala brojne reakcije: 'Ne mogu se odlučiti je li ovo divno ili grozno!'

TikTok
12.03.2024.
u 14:30

Mnogi su mislili da je to prilično romantično, no mnogi su rekli i da je od samog početka bilo crvenih zastavica

Jedan par je postao viralan nakon što su svoju raskošnu prosidbu za vjenčanje podijelili na internetu - unatoč tome što muškarac uopće nije bio tamo. Organizatori prosidbe, Blooming Events, podijelili su video na društvenim mrežama i ljudi su ostali ozbiljno podijeljenih mišljenja, piše The Sun.

Mnogi su mislili da je to prilično romantično, no mnogi su rekli i da je od samog početka bilo crvenih zastavica, odnosno upozorenja, s obzirom na okolnosti para.

@bloomingeventsco_ DEFINITION OF IF HE WANTED TO, HE WOULD!!! .. no matter the distance he still made it happen. Proposing soon? Dm/text us. We would love to help you plan your special day!🤍🫶🏽 #proposal #proposalgoals #proposalvideo #proposalstory ♬ original sound - fantasyfilm

Buduća mladenka u videu hoda do jezera u bijeloj haljini, a jezero je raskošno ukrašeno bijelim ružinim laticama duž trave i divovskim slovima koja ispisuju 'Marry Me?'(Udaj se za mene?) Znak je bio postavljen od bijelih svjetlećih slova s ​​pogledom na jezero. Bilo je tu i ogromno ljubavno srce napravljeno od bijelih ruža - koje je bilo strateški postavljeno uz iPad na stativu. 

Kako bi sve bilo što romantičnije, njezin je partner angažirao i violinista te se pobrinuo da se sve to dogodi prilikom zalaska sunca za najbolji pogled. Dok je plavokosa djevojka prilazila iPadu, u nevjerici je gledala dok ju je muškarac pitao da se uda za njega. Unatoč romantičnom okruženju - ovo nije bila obična prosidba. Njezin partner nije bio tamo fizički, i to zato što je u zatvoru i služi kaznu.

VEZANI ČLANCI:

U isječku je organizator događaja napisao: "Moj klijent prosi djevojku iz zatvora na Facetimeu." Naravno, mlada žena je dobila svoj prsten čak i ako on nije bio na jednom koljenu ispred nje, a ona je na kraju isječka s uzbuđenjem pogledala svoju ruku koju je sada krasio novi dodatak. 

"Ovo je definicija izreke 'da je htio, napravio bi to', bez obzira na udaljenost ipak je to ostvario", napisali su organizatori prosidbe. Isječak objavljen na njihovom TikTok računu @bloomingeventsco, a od tada je postao viralan s više od 2 milijuna pregleda i 174 tisuće lajkova.

Jedna je osoba napisala: "Najcrvenija zelena zastava koju sam ikada vidjela." Drugi je komentirao: "On se očito obvezuje, ponekad je to zločin.. ponekad je to brak." "U sukobu sam između 'ovo je divno' i 'ovo je grozno' ", napisao je treći. U međuvremenu je četvrti dodao: "Zamislite da nakon toga stojite tamo sami." "Ovo je trenutak u kojem želim da moj partner bude prisutan. To što je on u zatvoru zaista kvari trenutak," tvrdila je peta osoba. 

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije