što vi mislite?

Pohvalila se trikom u kojem krumpir kuha u perilici rublja i zgrozila mnoge: 'Zbog ovog ne jedem kod drugih ljudi'

@aliain13
30.09.2024.
u 14:30

‘I poslije ovoga ćeš u tome prati svoje rublje?’.

Njemačka Tiktokerica Aliani pohvalila se ‘super trikom za lijene ljude’, ali umjesto očekivanih pohvala naišla je na kritike i zgražanje. Naime, ona je snimila video uradak u kojem pokazuje kako kuha krumpir u - perilici rublja. 

Ona je stavila 2,5 kilograma krumpira u perilicu rublja te s njima ubacila i dvije spiralne žice za posuđe. Namjestila je perilicu na 95 stupnjeva i uključila program bez okretanja bubnja. Program koji je namjestila traje gotovo četiri sata. 

@aliain13 Don’t thank me. 😉 #lifehacks #foryou #asmrfood ♬ Inspector Ratchet - Ty Simon

No, ostali korisnici nisu bili ni malo oduševljeni ovim ‘trikom’. ‘Zbog ovoga ne jedem kod drugih ljudi’, napisala je jedna, a drugi je dodao: ‘Nadam se da se šališ’. ‘Dobro, očistila si krumpire, ali tko će sada očistiti perilicu koja je začepljena korom’, upitala je iduća.  ‘I poslije ovoga ćeš u tome prati svoje rublje?’, zgroženo je pitala druga.

TikTokerica pokazala super trik za brže guljenje krumpira: 'Više nema povratka na staro!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije