Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan san

Potrošio je 115 tisuća na realističan kostim Border Collieja: 'Oduvijek sam htio biti pas!'

YouTube
27.05.2022.
u 10:30

Kostim je naručio od agencije Zeppet, poznatu po stvaranju filmskih kostima, koja je 40 dana radila kostim po mjeri.

U životu je važno slijediti svoje snove, a jedan muškarac iz Japana radi upravo to - iako je mnogima njegov san vjerojatno bizaran...

Na svoju je životnu želju; realistični kostim psa; Toko-san tako potrošio 12.500 funti, odnosno oko 115 tisuća kuna, a izradu kostima po mjeri je naručio od agencije Zeppet, inače poznatoj po izradi filmskih kostima. Tamo su ovu neobičnu narudžbu zaposlenici izrađivali čak 40 dana!

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

“Naručio sam škotskog ovčara jer izgleda realno kad ga obučem; mislio sam da je najbolje odabrati životinju približno moje veličine pa sam odlučio napraviti psa”, ispričao je za Metro.

Da bi kostim bio dobar, u Zeppetu su ga puno puta prepravljali i nadograđivali, a Toko-san je sudjelovao u cijelom proizvodnom procesu. Bio je to težak zadatak, posebno zbog količine materijala potrebnog kako bi odraslo tijelo stvarno izgledalo kao tijelo psa. Usta kostima se čak sama otvaraju i zatvaraju.

Proces izrade kostima muškarac je podijelio na YouTube-u, gdje se brzo susreo i s podijeljenim mišljenjima korisnika.

“Potrošili ste novac na to? Lol, barem je donekle realno”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “'Mislim da je najbolje da budeš Border collie! Nikad se nemoj mijenjati!.”

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije