Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično otkriće

Pronašao skrivenu prostoriju u kući pa se uplašio onime što je zatekao unutra: 'Jedva sam se smirio'

Shutterstock
03.07.2024.
u 15:30

Dok se većina korisnika nije mogla suzdržati od smijeha ovoj situaciji, drugi su podijelili vlastite priče o otkrivanju skrivenih prostorija u svojim kućama

Jedan čovjek se uplašio nakon što je otkrio skrivenu sobu u svojoj kući zaključanu s 20 golemih vijaka. Objasnio je kako je selio svoje stvari u svoj novi dvoetažni stan kada je otkrio prostor koji se protezao duž cijele kuće. Zainteresiran, odlučio je to istražiti nadajući se da će otkriti dodatno skladište za svoje stvari.

Međutim, postao je sumnjičav prema sobi kada je primijetio da su joj vrata zaključana na takav način, zbog čega se zapitao postoji li nešto zlokobno s druge strane, piše Mirror. 

Foto: Reddit

"To mi je izazvalo jezu. Dakle, sjedim tamo u malom ormaru i napetost raste cijelo vrijeme. Trebalo mi je nekoliko minuta da sve vijke izvadim van. Morao sam još malo podići vrata", napisao je Nakon toga, vrata su odjednom pala na tlo i otkrila "malog zelenog tipa sa šavovima preko lica" koji je stajao s druge strane.

"Bacio sam bušilicu, pao i samo sam htio pobjeći", dodao je. Nakon što mu je trebalo nekoliko minuta da se smiri, shvatio je da to nije ništa više od dekoracije za Noć vještica - i nasjeo je na šalu koju je priredio jedan od prethodnih vlasnika imanja.

VEZANI ČLANCI:

Dok se većina korisnika nije mogla suzdržati od smijeha ovoj situaciji, drugi su podijelili vlastite priče o otkrivanju skrivenih prostorija u svojim kućama. Jedan je korisnik napisao: "To je apsolutno urnebesna, strpljiva šala. Mogla su proći desetljeća prije nego što je otkrivena. O moj Bože, to je zapravo genijalno."

Druga osoba je dodala: "O moj Bože, ja bih umrla." Dok se netko treći ubacio: "Preselio sam se u novu kuću i imao sam spavaću sobu koja je imala pristup krovnom prostoru. Mislio sam to provjeriti. Točno na vrhu ljestava bila je jedna stolica s dječjom lutkom. Skoro sam pao niz ljestve, poslao sam sve svoje ukućane jednog po jednog na isto iskustvo."

Kupila je kožnu jaknu u trgovini rabljenom robom, ali ono što je pronašla u džepu ostavilo ju je u nevjerici! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije