Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila se

Pronašla je skrivenu poruku prijašnjih vlasnika kuće kada je skinula tapete: 'Upozorili su me'

Shutterstock/Facebook
16.05.2024.
u 11:30

Žena je renovirala svoju kuću kad je otkrila rukom pisanu poruku prethodnog vlasnika ostavljenu ispod stare tapete.

Jedna je žena ostala zapanjena kada je u svojoj kući pronašla rukom pisanu poruku skrivenu ispod tapeta. Ona je bila usred renoviranja svoje kuće kada je otkrila poruku upozorenja koju joj je prethodni vlasnik ostavio da joj pomogne oko uređenja. Rukom napisana poruka otkrila je koliko će rola tapeta biti potrebno za prekrivanje sobe nakon što je stari vlasnik pogriješio, piše Mirror

Poruku je potpisao netko po imenu 'Jon' 21. prosinca 1997. - što znači da je ostala skrivena gotovo 30 godina. Mama iz Australije bila je toliko zapanjena svojim otkrićem da je na Facebooku podijelila sliku korisnog savjeta.

Foto: facebook

U poruci je stajalo: ‘Ako ikad budete trebali ponovno lijepiti tapete u ovu sobu, trebat će vam osam rola tapeta. Kupio sam samo šest rola po 17 dolara po roli [21. prosinca 1997.] i nisam imao dovoljno. To me stvarno razljutilo’. 

Nakon što je podijelila ovo u Facebook grupi za ‘uradi sam’ projekte, brzo ju je preplavilo mnoštvo komentara ljudi koji su hvalili ovu ideju. Neki su je nazvali 'pametnom' i 'promišljenom', a jedna se osoba našalila: 'Jednostavno možete osjetiti frustraciju'.

VEZANI ČLANCI: 

Drugi je rekao: ‘Ovo je apsolutno briljantno’, dok je treći u šali uputio dobre želje Jonu: ‘Hvala na savjetu, Jone. Nadam se da si konačno prebolio to. Siguran sam da je to priča koja se još uvijek prepričava’. No jedan korisnik Facebooka pronašao je manu u savjetu i istaknuo da tapete dolaze u različitim širinama i duljinama.

Kupila je kožnu jaknu u trgovini rabljenom robom, ali ono što je pronašla u džepu ostavilo ju je u nevjerici:

Komentara 1

MO
montello
09:50 17.05.2024.

hehe mislio sam da je nesto drugo u poruci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije