Nije to očekivala

Pronašla je skrivenu poruku svog nedavno preminulog oca: Sadržaj ju je iznenadio

@isyabootay
09.10.2024.
u 16:30

U svom videozapisu žena je opisala oca kao jednostavnog i poštenog čovjeka, pa ju je ova neobična poruka zbunila i uznemirila.

Žena je bila prilično iznenađena kada je pronašla neočekivanu poruku svog nedavno preminulog oca. Poruka, na prvi pogled zlokobna, sugerirala je postojanje neke tajne ili skrivenog znanja, piše UNILAD. U videu koji je objavila, napisala je: ‘Moj otac je iznenada preminuo, a dok smo čistili njegovu kuću, pronašla sam ovu zlokobnu poruku skrivenu iza njegove komode’. 

Na poruci je pisalo: ‘Ne čitaj ako ne želiš znati odgovor’, što je dodatno pojačalo njezinu znatiželju. U svom videozapisu žena je opisala oca kao jednostavnog i poštenog čovjeka, pa ju je ova neobična poruka zbunila i uznemirila. Uz to je dodala: ‘Što je, dovraga, ovo?!’. 

@isyabootay One last joke on me i guess. 🙃 #fyp#notes#fypage#brickbybrick#dad ♬ original sound - northernsass

Nakon što je otvorila papir, umjesto odgovora na neka duboka pitanja ili tragova do blaga, suočila se s iznenađujućim otkrićem – papir je sadržavao upute za popularnu slagalicu iz restorana Cracker Barrel. Ova zagonetka uključuje trokutastu ploču s 15 rupa i 14 čunjeva, pri čemu je cilj igre ostaviti što manje čunjeva preskakanjem jednog preko drugog, slično igri dame. Postizanje rješenja sa samo jednim preostalim čunjem je krajnji cilj.

VEZANI ČLANCI: 

Nakon što je frustrirano spustila ruke, žena je pokazala papir kameri, a komentari su se počeli nizati. Jedan korisnik napisao je: ‘Tatina šala iz groba. Kakva legenda’. Drugi je izrazio sućut, dodavši: ‘Žao mi je zbog tvog gubitka, ali ovo je bilo nevjerojatno. Molim te, uokviri to’. Još jedan komentator podijelio je vlastito iskustvo, prisjećajući se kako mu je otac ostavio lažni dobitni listić na lutriji, zbog čega je nakratko povjerovao da je osvojio 70.000 dolara.

Djevojka pronašla tajnu sobu iza ormarića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije