Vrlo neobično

Provjerite koje su paprike dobre za kuhanje, a koje za salatu uz ovaj jednostavan trik

Shutterstock
29.08.2019.
u 07:00

Postoje različite vrste paprika, kao i one s različitim brojem ispupčenja koja definiraju okus ovog povrća

Neki kažu kako postoje muške i ženske paprike, a zapravo se samo razlikuju po broju ispupčenja. Mogu imati između dva i pet ispupčenja, a u prodaji su najčešće one s tri ili četiri. 

Foto: Shutterstock

Potrebno je samo pogledati dno paprike i saznati o kojoj se točno radi. One s četiri ispupčenja su pune sjemenaka, ali su zato slađe i bolje ih je jesti sirove ili u salati, dok su one s tri bolje za kuhanje i pečenje.  

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije