PROMO

Pustite da vas očara jedna od najvećih i najposjećenijih jama na svijetu

Megabon
Foto: Megabon
1/9
PR
Autor
PR članak
24.12.2013.
u 08:30

Mjesto koje isijava briljantnošću i jedinstvenošću, pobuđuje ljudsku maštu i znatiželju, jama o kojoj je u proteklih 200 godina napisano više od 100 knjiga i koju je u tom razdoblju posjetilo već više od 35 milijuna posjetitelja. Postojnska jama – najveća turistička znamenitost Slovenije i jedna od najvećih i najposjećenijih jama na svijetu.

Megabon vas vodi na dvodnevni izlet u Postojnu, u tradicionalni slovenski Hotel Sport, koji je smješten u neposrednoj blizini ove čudesne atrakcije. Iskoristite vikend za nezaboravan doživljaj Postojne, famoznog podzemnog svijeta i kraškog reljefa!

Megabon super paket uključuje jedno noćenje s doručkom u Hotelu Sport za 2 osobe te trosatno korištenje saune i besplatan najam bicikla u trajanju 2 sata a u paketu je dodan i 50 % popust na bowling Epicenta.

Uživajte u fantastičnom podzemnom svijetu Postojnske jame stvaranom milijunima godina, u kojem kraljuju stalaktiti i stalagmiti, i neobično biće koje živi u potpunom mraku – čovječja ribica. Postojnska jama ima preko 21 kilometar podzemnih hodnika i galerija i jedina je spilja na svijetu koju možete obići podzemni vlakićem. Neobični oblici stalaktita i stalagmita, među kojima se posebno ističe svojom ljepotom stalagmit Brilijant, stvaraju magiju u ovim podzemnim hodnicima koji izgledaju poput dragulja.

Započnite svoju vikend avanturu u centru Postojne gdje vas očekuje hotel Sport koji spaja povijesnu tradiciju, ljubav prema prirodi i aktivan život. Uputite se biciklom prekrasnom prirodom kraške pokrajine i nakon aktivnog dana svojemu tijelu priuštite regeneraciju posjetom hotelskoj sauni. 

Hotel Sport, koji je bio u potpunosti obnovljen 2006. godine, samo je 200 m udaljen od centra Postojne i u velikoj je mjeri sačuvao tradicionalni slovenski stil 19. stoljeća a nadopunjen je novom suvremenom opremom. Hotel predstavlja idealnu polazničku točku za posjet Postonskoj jami, čudesnoj tvorevini prirode koju morate posjetiti barem jednom u životu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?