Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potaknula raspravu

Rastaje se od supruga kako bi mogla biti 'roditelj na pola radnog vremena': 'Treba mi odmor!'

Shutterstock
06.02.2024.
u 15:30

Tvrdi da suprug svu brigu o djeci prebacuje na nju

 

Žena je potaknula raspravu nakon što je otkrila da se razvodi od supruga pa mora samo 'pola radnog vremena' biti roditelj svoje djece. Želeći saznati griješi li što želi biti 'povremeni roditelj', oglasila se na društvenim mrežama i pitala korisnike za njihovo mišljenje.

Na Redditu je jednostavno upitala: "Griješim li što sam se razvela od muža tako da mogu vidjeti našu djecu samo 50 posto vremena? On se minimalno brine o njima i svu brigu prebacuje na mene jer mu se ne da i meni je to naporno." Dok neki korisnici vjeruju da je problem njezin muž, a ne njezina djeca, drugi su podijelili kako je napuštanje partnera utjecalo na njihovo cjelokupno zdravlje i dobrobit, piše Mirror.

VEZANI ČLANCI:

 

"Zvuči kao da želiš razvod jer ti je grozno u braku, ne nužno zato što želiš odmor od svih obaveza. Tvoj muž zvuči kao kreten. I ja bih se razvela od njegova",  Drugi korisnik je dodao: "Ne krivim te za razvod, no znaj da možeš završiti s njima sama. Ostavila sam bivšeg muža kad sam rodila naše treće dijete. Imam puno skrbništvo od jednog djeteta i većine od drugo dvoje. Bilo je dugih razdoblja u kojima sam imala sve troje cijelo vrijeme."

 

"Još uvijek je bolje biti samohrana majka, nego samohrana majka s muškim djetetom. Sretno",  napisala je treća korisnica. "Niste u krivu. Iako ih on možda ne želi pola vremena, mogao bi potpisati roditeljska prava. Međutim, žene s ovakvim muževima često kažu da im je lakše bez muškarca jer je to kao izgubiti jedno od djece", pisalo je u jednom od komentara. 

 

"Pogledajte svoje financije i vidite možete li uzdržavati sebe i djecu, onda to učinite", glasio je još jedan komentar, dok je još jedan korisnik dodao: "Definitivno niste u krivu. Napravila sam ovo i učinilo mi je život mnogo manje kompliciranim. Zvuči kontraintuitivno, ali imala sam svoju djecu 'puno radno vrijeme' i on ih je viđao svaki drugi vikend. Ali ipak je bilo lakše nego živjeti s njim." 

 Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije