svi su ju okrivili

Razotkrila je OnlyFans profil svoje šogorice na njezinim zarukama: 'Ona je kriva!'

Shutterstock
11.07.2023.
u 14:30

Objasnila je kako je njezina šogorica na kraju istrčala sa zabave u suzama, ostavljajući goste šokiranima.

Istina uvijek na kraju izađe na vidjelo, ali ponekad se može obiti o glavu onome tko je objavi. Upravo je to shvatila jedna žena nakon što je "upropastila" zaručničku zabavu svoje šogorice razotkrivši njezin stari račun na OnlyFansu. Ne znajući da to taji od svog zaručnika, 31-godišnjakinja je pohvalila budućeg supruga jer je tako otvoren, piše Mirror.

"Bila sam pozvana na zaruke svoje šogorice. U nekom trenutku sam rekla (sada bivšem) mladoženji da je vrlo otvoren što se udaje za moju šogoricu kada zna da je prije imala OnlyFans račun i čak su ju u prošlosti uhodili ludi korisnici. Pa, očito njezin zaručnik nije znao za njezin račun OnlyFans, pa možete zamisliti svu dramu koja se stvorila između njih", napisala je na Redditu. U nastavku je objasnila kako je njezina šogorica na kraju istrčala sa zabave u suzama, ostavljajući goste šokiranima.

VEZANI ČLANCI:

"Moj muž je pokušao krenuti za njom, ali njegov brat blizanac ga je zaustavio i rekao mu da je cijela ova situacija njegova krivnja jer je doveo mene na zabavu. Rekla sam mu da nije iznenađenje što on želi prikriti njezinu prošlost s obzirom na ono što je u njegovoj i to je natjeralo i njega i njihovu majku da se ljute na mene i mog muža. Na kraju smo otišli kako bismo pobjegli od suprugove lude obitelji, ali on je na kraju okrivio mene jer sam njezinom zaručniku otkrila prošlost moje šogorice", nastavila je. U pokušaju da popravi situaciju, svom je suprugu rekla da se 'ništa od ovoga ne bi dogodilo da je njegova sestra od samog početka bila iskrena sa svojim zaručnikom'. I, kako kaže, to ga je konačno ušutkalo.

"Nažalost, njegova obitelj nije bila ušutkana i nakon što je zaručnik moje šogorice otkazao vjenčanje, počeli su nas (uglavnom mene) kriviti da smo joj uništili zaruke i vezu u cijelosti. Moj suprug želi da joj se ispričam za ono što sam rekla, ali ja sam to očito odbila. Samo zato što ona dolazi iz obitelji koja omogućuje loše postupke, to ne znači da se i ja trebam tako ponašati i ugoditi im", dodala je.

Želeći znati treba li se ispričati, otišla je na Reddit kako bi pitala korisnike što misle. Kao odgovor, jedan korisnik je napisao: "Nema šanse da nije imala loše namjere kada je spomenula račun šogorice OnlyFans. Uvjeren sam da je stvaranje problema bio njezin cilj, a jedino zbog čega žali je što su se svi okomili na nju." 

Drugi korisnik je dodao: "Koliko god mislim da je čudno imati zaručnika koji ne zna da imaš OnlyFans, očito je da je htjela pokrenuti dramu kako bi uništila njihovu vezu." Treća korisnica je odgovorila: "Odvažnost ove osobe da kaže da obitelj omogućuje loše postupke nakon što je svjesno i namjerno izazvala dramu na zabavi..ne mogu vjerovati."

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije