Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mozgalica

Rekord je 15 sekundi: Možete li brže pronaći jastuk koji ima jedinstveni uzorak?

Living cozy
09.12.2022.
u 07:00

Pripremite štopericu i bacite se na posao

Ako možete riješiti ovu tešku mozgalicu u manje od 15 sekundi, onda ste pravi ‘razbijač izazova’, kako prenosi The Sun Jeste li među onima koji mogu locirati jastuk koji jedini ima jedinstven uzorak i nema svoj par na ovoj ilustraciji?

Foto: Living cozy

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Stručnjaci za namještaj u tvrtki Living Cosy stvorili su niz vizualnih zagonetki s temom interijera koje će vas potencijalno zbuniti. U ovoj posebnoj šarenoj mozgalici postoje jastuci koji se ponavljaju. Jedan od jastuka, međutim, potpuno je drugačiji od okolnih.

Ako vam je teško pronaći jastuk, usredotočite se na gornji lijevi kut slike. Ako još uvijek ne možete pronaći jedinstveni jastuk, pogledajte rješenje:

Foto: Living cozy

Božićna bajka! Ova kuća ima čak 50 000 božićnih lampica i svi su dobrodošli posjetiti je:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije