Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijalo ju do suza

Renovirala kuću svog djeda i bake u kojoj su živjeli 50 godina: ‘Naišla sam na urnebesno otkriće!’

Tik Tok
10.08.2023.
u 12:30

Kad je video počeo, prošetala je po kući i gledateljima pokazala neuredan dom.

Jedna novopečena vlasnica kuće uselila se u kuću svog djeda i bake u kojoj su živjeli 50 godina, a onda je otkrila jedinstveno otkriće. Naime, renovirajući dom, naišla je na nešto zbog čega ćete se dobro nasmijati, piše The Sun.

Courtney (@courtschutte) je u TikTok videu iz srpnja 2022. omogućila gledateljima da zavire u kuću njezine bake i djeda. Rekla je da ga gotovo nisu uopće renovirali tijekom tog vremena, pa je preuzela na sebe da napravi neke promjene prije nego što se preseli tamo u studenom.

@courtschutte My grandparents have owned this home for around 50 years and hardly updated it. Around November, we’re moving in! Who do you think wrote this message inside the closet? My grandparents, or the previous owners? #renovation #oldhome #surprise ♬ The Home Depot Beat - The Home Depot

Dok je renovirala kuću, plavuša je naišla na nešto zbog čega se nije mogla suzdržati od smijeha. Kad je video počeo, prošetala je po kući i gledateljima pokazala neuredan dom. Po hodniku su bile razbacane ljestve i smeće prije nego što je ušla u sobu prekrivenu tepihom s limenkama boje posvuda po podu. “Ovo smo otkrili kad smo renovirali kuću mog djeda i bake”, stajalo je u podnaslovu u gornjem desnom kutu. Zatim je prišla otvorenim vratima ormara i uperila kameru u zid.

S unutarnje strane bila je ispisana poruka zbog koje su se zapitali tko ju je napisao. Podebljani natpis na zidu glasio je: "Seks je zabavan, da." Pitala je svoju publiku u naslovu videa: "Što mislite tko je napisao ovu poruku u ormaru? Moji djed i baka ili prijašnji vlasnici?"

Nekoliko je ljudi ponudilo svoja mišljenja u komentarima. "Jesi li to napisala kao dijete?" komentirao je jedan. "Ipak nije pogrešno", dodao je drugi. Treći korisnik TikToka jednostavno je napisao: "Pošteno i iskreno."

Djevojka se odlučila preseliti u kombi: 'Imam čak i garažu!'

 

Ključne riječi

Komentara 3

IV
ivica.vranjic
07:02 11.08.2023.

Retardirano.

LE
lektor
01:57 14.08.2023.

Haha haha haha ha! Smijte se!

SK
skupiduša
22:06 10.08.2023.

Što je tu urnebesno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije