Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj žao

Saznala da ju suprug vara sa susjedom pa mu se osvetila: 'Bila sam bijesna!'

Shutterstock
03.01.2024.
u 15:30

Njezin suprug imao je aferu sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje

Životna trenerica i autorica Andrea Owen na svom TikTok profilu uglavnom dijeli savjete o ljubavnim vezama, a nedavno je u viralnom videu podijelila i vlastito, ne baš lijepo, iskustvo s bivšim suprugom. Još je 2006. godine, kaže, saznala da ju tadašnji suprug sedam mjeseci vara sa susjedom, koja je s njim i zatrudnjela. 

Najgore joj je, kaže Owen, bilo upravo saznanje da je toliko vremena sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje, a u naletu bijesa odlučila se osvetiti - uzela je škare i izrezala mu donje rublje i hlače. 

@heyandreaowen Reply to @kevadenee Gaslighting at its finest. #authorsoftiktok #narcrecovery #narcissistsurvivor #divorcedwomen #mentalbreakdown ♬ Night Invasion (Cover DMC Maxx Flash) - DMC Maxx Flash

 "Napravila sam rupu na svakim gaćama i hlačama koje je posjedovao", priča ona. Prije toga mu je, kaže, napisala poruku koju je ostavila pokraj uništene odjeće.

"Budući da ga ne možeš držati u hlačama, pomoći ću ti", napisala je u poruci, a sa svojom je pričom i druge žene na TikToku navela da podijele slična iskustva. "Moj je suprug bio sa ženom imena Millie, pa sam sve njegove ormariće napunila s Teta Millie umakom od špageta", podijelila je jedna korisnica, a druga je ispričala da je izribala WC sa suprugovom četkicom za zube - i vratila je na mjesto.

Owen inače na svom TikTok profilu muškarcima i ženama odgovara na pitanja o toksičnim vezama, važnosti komunikacije, te savjetuje kako se nositi s bolnim prekidom ili razvodom.

Djevojka o bivšem dečku: 'Bio je toliko škrt da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja!'

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
09:59 04.01.2024.

ima zena pravo

KI
kingtom
15:56 03.01.2024.

Di je tu sudar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije