UMJETNIČKA SENZACIJA

Slike dvogodišnjeg Laurenta prodaju se za tisuće dolara, već su ga prozvali malenim Picassom

Screenshot
11.08.2024.
u 12:00

Nevjerojatan dječakov talent roditelji su otkrili slučajno, a nakon što su fotografije njegovih umjetničkih djela objavili na internetu, dogodilo se čudo

Dvogodišnji Laurent Schwarz iz njemačke mogao bi biti najnovija senzacija umjetničkog svijeta, nakon što su neke od njegovih slika prodane za više tisuća dolara, doznaje Yahoo. Dječak je nazvan malenim Picassom zbog umjetničkih djela koja potpisuje, a koja su dosegnula cijenu od oko 7000 dolara svaka. Majka dječaka otkrila je kako prvi put njegov talent primijetila dok su bili na odmoru u Italiji.

'U hotelu je bila soba za slikanje i jednostavno ga nismo mogli izvući iz nje', otkrila je majka malenog Laurenta. Nedugo nakon toga, dodala je, netom prije Božića, roditelji su mu opremili sudio za slikanje u kojem je počeo provoditi jako puno vremena. Majka je nakon toga na Instagramu objavila fotografije njegovih slika, što je izazvalo oduševljenje korisnika te društvene mreže.

VEZANI ČLANCI: 

Laurentova djela nakon toga su ponuđena na prodaju na internetu, a vrlo brzo ponude za kupnju počele su stizati od ljubitelja umjetnosti iz cijelog svijeta. Slike su mu prodane za više tisuća dolara.

 

Roditelji kažu na dječaka na vrše pritisak, već da Laurent slika samo kad sam to želi, a novac od prodaje njegovih slika čuva se na bankovnom računu kako bi ga mogao iskoristiti dok napuni 18 godina.

Majka želi blizancima dati ista imena, ali tata se protivi: 'Ne odgajamo jedno dijete, moraju biti drugačiji'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije