NEOBIČNA MISIJA

Snimaju erotske scene: Obilazi domove umirovljenika i starcima pruža 'akciju' kakvu nisu doživjeli godinama

Screenshot Instagram
17.10.2024.
u 22:54

Mlada Amerikanka tvrdi kako je pronašla dosad neiskorištenu nišu u industriji za odrasle u kojoj sjajno zarađuje

Domišljata zvijezda koja je na društvenim mrežama poznata pod imenom Wisconsin Tiff osmislila je jedinstven način zarade, a riječ je, ni manje ni više, o zabavljanju starijih muškaraca u domovima za umirovljenike. Mlada Amerikanka tvrdi kako je pronašla dosad neiskorištenu nišu u industriji za odrasle pa se sada uglavnom druži s vremešnim muškarcima i snimke njihovih erotskih druženja objavljuje na društvenim mrežama. Tvrdi da je na taj način zaradila pravo bogatstvo i da uživa u onome što radi, piše Daily Star.

Ova plavokosa ljepotica izazvala je veliki interes svojim online sadržajem u kojem glavnu ulogu, uz nju, imaju umirovljenici. Nitko prije nje nije učinio nešto slično i jedinstvena je po tome što izlazi i večera, a zatim i snima erotske scene isključivo sa starijim muškarcima iz lokalnih domova za umirovljenike. Nedavno je ova zvijezda društvenih mreža podijelila svoju taktiku za angažiranje starijih kolega na ekranu. Tvrdi da je siguran put do snimanja erotskih scena sa starcima željnima akcije – večera i piće.

'Najviše ih volim izvesti na večeru, uspostaviti povezanost i učiniti da se osjećaju ugodno – pogotovo ako kasnije planiramo nešto više', pojasnila je. 'Rana večera uz njegov popust za starije, a kasnije akcija.' Tiff otkriva da su njezine pustolovine sa starijom generacijom izazvale popriličnu buru – posebno u lokalnim domovima umirovljenika – no kaže da je sve to vrijedno truda.

VEZANI ČLANCI:

'Ovamo dolazim kako bih zabavila starce kojima je to najpotrebnije, a neki nisu bili u takvoj vrsti akcije još od 1999. godine. I donosim im puno više od osmijeha na lice', kaže Tiff, dodajući kako je najveće priznanje koje doživjela izjava jednog starijeg muškarca kako se zahvaljujući druženju s njom ponovno osjećao kao mladić.

'Ovo radim iz zabave i te slažem online sadržaj koji moji pratitelji obožavaju gledati. Duboko poštujem mnoge kvalitete koje imaju stariji i iskusniji muškarci. Godine njihova bogatog iskustava daju dubinu našim izvedbama i vjerujem da se mnogi gledatelji mogu poistovjetiti s njima', kaže Tiff.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije