Svadbena kolekcija

Sophia Kokosalaki dizajnirala je prvu svadbenu kolekciju

vjenčanica kokosalaki
Foto: Vogue
1/5
01.02.2012.
u 15:30

U kolekciji koju će dizajnerica prikazati na Net-A-Porteru dominiraju jednostavne, ali elegantne vjenčanice u kojoj će svaka mlada izgledati poput grčke boginje

Dizajnerica grčkog podrijetla Sophia Kokosalaki, koja je osim istoimene modne linije kreirala i kolekcije za Vionnet te Diesel Black Gold (nedavno je podnijela ostavku kao kreativna direktorica), napravila je i prvu svadbenu kolekciju koju će ekskluzivno pokazati na Net-A-Porteru 15. veljače. Taj joj izazov, kako kaže, nije teško pao jer pri dizajniranju vjenčanica nema ograničavajućih trendova te se mora usredotočiti samo na kreiranje čarobnih haljina za mladenke.

Pri kreiranju svadbene kolekcije inspiraciju je prije svega crpila iz tradicionalnih oblika visoke mode, ali i iz drevnih grčkih skulptura, a na vjenčanicama je primijenila i nabore koji su postali njezin prepoznatljiv potpis tijekom 12 godina kreiranja linije Kokosalaki. Na www.vogue.co.uk  pogledajte cijelu galeriju. Osim haljina, Sophia je dizajnirala i zlatni nakit inspiriran grčkim stilom koji će biti prikazan kao dio svadbene kolekcije na Net-A-Porteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije