Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simone manojlović

Stil Zagrepčanki? Sve je to copy-paste! Podilaze trendovima i isto su odjevene od glave do pete

 Simone Manojlović
Foto: Maja Riznić
1/9
06.03.2014.
u 16:06

Dizajnerica Simone Manojlović u razgovoru za muški lifestyle portal M Corner razbila je mit

Iako su Zagrepčanke na glasu kao djevojke koje vole pratiti modu i paze na svaki detalj, dizajnerica Simone Manojlović u razgovoru za muški lifestyle portal M Corner razbila je taj mit.

– Globalno to jako loše. Svi podilaze trendovima, svi su odjeveni isto od glave do pete, nema nikakve osobnosti, ništa se ne osjeti. Izuzev umjetničkog kruga ljudi i individua koje srećem, a zaista me inspiriraju. Ali u globalu, to je sve copy-paste, kazala je Simone.

Foto: Maja Riznić

Dizajnerica je na modnoj sceni već deset godina, a njezine kreacije odišu originalnim stilom i avangardom. Studirala je u Zagrebu i Milanu, a svojim kolekcijama, koje predstavlja na Dreft Fashion Weeku Zagreb, svaki put oduševljava prisutne.

Uoči velikog Balkanskog tjedna mode na kojem sudjeluje i Simone, za M Corner snimila je mini editorijal kao preview nadolazeće kolekcije koji vam prenosimo.

Simone se pozabavila i rastućim trendom modnog bloganja. Kaže, to je uopće ne zanima.

– Niti ih čitam, niti pratim. Znam samo neke koje objavljuju, pa pogledam neke članke. Na portalima se objavljuju njihove odjevne kombinacije, srede se pa dođu na event, slika ih prijateljica, objavljuju to i komentiraju. I to ima kao neke veze s modom. Nije mi jasno što je modni bloger. Smatram velikom pogreškom i to što se modni blogeri redovito mogu vidjeti u prvim redovima na modnim revijama. Tamo je mjesto profesorima s Tekstilno-tehnološkog fakulteta, kupcima, sponzorima, modnim novinarima i ljudima koji su adekvatno obrazovani za to – smatra dizajnerica.

Cijeli intervju možete čitati ovdje.

Foto: Maja Riznić

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
18:04 06.03.2014.

tko? simona manojlovic? (nemojte "simone", jer to bi se trebalo potpuno drugacije slovkati)...no kaj se tice copy-paste, u pravu je...najbolji su dokaz izbori "modnih magova" vecernjaka koji stavljaju fotografije prijateljica I poznanica na "modne izvjestaje s spice"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije