Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su neuobičajeni

Stručnjaci razotkrili najčešće fetiše: Jedan mnogi vole!

Shutterstock
30.04.2024.
u 18:56

Najguglaniji fetiši u Americi pokazali su se poprilično bizarnima

Većina ljudi ima fetiš - ali nije svima ugodno govoriti o tome. Seks stručnjaci razotkrili su najčešće fetiše i otkrili jedan koji mnogi vole. Tako je najpopularniji fetiš među Amerikancima - fetiš stopala. Naime, mjesečno se zabilježi prosječno 76.125 Google pretraživanja za taj fetiš. Fetiš plakanja i fetiš čudovišta zauzeli su drugo i treće mjesto, piše Daily Star. 

Nije neuobičajeno da parovi žele malo začiniti zabavu u spavaćoj sobi, jer mnogi pojedinci gaje seksualne fantazije ili nedoumice koje žele istražiti. Gurui seksualnog wellnessa u Bedbibleu analizirali su prosječne mjesečne podatke o opsegu Google pretraživanja za više od 100 različitih fetiša kako bi odredili koji su najtraženiji.

VEZANI ČLANCI:

Dali su i savjete kako pristupiti temi. Na duge staze, najguglaniji fetiš u SAD-u je fetiš stopala, s prosječnim mjesečnim opsegom pretraživanja od 76.125. Oni s ovim fetišem imaju snažan seksualni interes za stopala, bilo da ih gledaju, dodiruju, njuše ili čak samo maštaju o njima. Poznat i kao podofilija, njegova je popularnost pomogla normalizirati ga u medijima posljednjih godina. Na drugom mjestu je fetiš plača, poznat i kao dakrifilija, s prosječnim mjesečnim opsegom pretraživanja od 28.973. To uključuje dobivanje seksualnog poticaja od suza ili jecanja.

Treći na listi je fetiš čudovišta, poznat kao teratofilija, s mjesečnim opsegom pretraživanja od 22.556. Ovaj fetiš vrti se oko seksualne privlačnosti prema 'čudovištima'. Tipično, oni s ovim fetišom gaje želju da njima dominira čudovište, što se može zadovoljiti gledanjem horor filmova ili čak tražiti od partnera da se odjene ili maskira u 'čudovište'. Na četvrtom mjestu došao je fetiš hrane, s prosječnim mjesečnim opsegom pretraživanja od 11.316. Ovaj fetiš može uključivati ​​izvlačenje seksualnog zadovoljstva iz bilo čega što je povezano s hranom, uključujući jedenje, gutanje i debljanje. Neki nalaze zadovoljstvo u partneru koji jede.

GALERIJA: Ovih se 5 stvari generacija Z najviše boji kod seksa, tvrde terapeuti! 

1/15

Prvih pet zaokružuje kriminalni fetiš s prosječnim mjesečnim opsegom pretraživanja od 11.060. Poznato i kao hibridofilija, ovo uključuje zločin iz seksualnog interesa. "Ovo istraživanje nudi fascinantan i pronicljiv pogled na raznoliki svijet fetiša, naglašavajući koliko su česti. Važno je zapamtiti da su te seksualne želje duboko osobne i mogu se uvelike razlikovati od osobe do osobe. Kada svom partneru pristupate s namjerom da isprobate nešto novo u spavaćoj sobi, važno je to učiniti u okruženju povjerenja, otvorenosti i neosuđivanja. Ne treba spominjati da su suglasnost i poštivanje međusobnih granica ključni za sigurno i ugodno iskustvo", rekao je glasnogovornik Bedbiblea.

"Ako vam se vaš partner otvori da želi istražiti jednu od svojih seksualnih želja, važno je ući u razgovor otvorenog uma i strpljenja kako biste mu omogućili da se osjeća ugodno i podržano. Također je bitno izraziti vlastite želje i postaviti granice sa svojim partnerom. Kao i uvijek u vezama, komunikacija je ključna", dodaje. 

Stručnjakinja za seks tvrdi: Ovo je osam znakova da ste dobri u krevetu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije