vječito pitanje

Stručnjakinja otkrila je li veličina penisa stvarno važna: ‘Ako dođe do ovoga, onda se muškarci trebaju zabrinuti’

Ljubljenje
Thinkstock
18.06.2024.
u 20:55

Judith tvrdi da je veličina penisa uglavnom bitna muškarcima - a ne ženama.

Je li veličina penisa bitna? To je staro pitanje. Iako će mnoge žene reći da to nije važno, druge vjeruju da dodatni centimetri čine veliku razliku. Ako želite odgovore na neka pitanja, Judith Langer, voditeljica komunikacija na seks web stranici JOYclub.com, a ujedno i seksologinja, otkrila je kada muškarci trebaju brinuti o tome, piše Daily Star. 

"Kao seksolog rekla bih da je veličina penisa bitna – zašto bismo inače svi pričali o tome? Veličina penisa može utjecati na to kako netko doživljava seks. Nekim seksualnim partnerima seks bi mogao biti ispunjeniji ako je penis jako debeo, dok ga drugi smatraju bolnim. Dakle, veličina je bitna, ali u konačnici to se svodi na osobne preferencije. Točnije, nečije vlastite seksualne želje, užitke, a možda čak i njihove fetiše", objasnila je.

VEZANI ČLANCI:

Judith tvrdi da je veličina penisa uglavnom bitna muškarcima - a ne ženama. Kao rezultat toga, to može postati nešto što samo kvari muški užitak, ako oni smatraju da veličina nije dovoljna. Iako možda neće uživati ​​u seksu zbog toga, to bi čak moglo utjecati i na njihovog partnera.

"Pornografija može imati veliki utjecaj na norme ljepote i pomaknutu ideju standardnih veličina. Nažalost, ovo je samo jedna od ideja i vrijednosti koje muškarci internaliziraju. Ako netko ima zdravu vezu sa svojim tijelom i penisom, seks će najvjerojatnije biti vrlo ugodan. Jednostavno, važnost veličine stvar je perspektive", rekla je.

Ako se netko srami svog penisa, misleći da je premalen ili velik, to bi moglo utjecati na njegov seksualni život. Ali važno je upamtiti da se seks ne temelji samo na penetraciji. "Cijelo vaše tijelo može se koristiti za doživljaj seksualnog užitka", zaključila je.

Muškarac se na Redditu požalio na svoj život s 'mikropenisom': 'Ljubavni život mi je noćna mora'

Komentara 1

LE
Levanto
10:45 19.06.2024.

Svak bi doda 5 cm da može, a bilo bi ih i više za 10.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije