noćna mora

'Suprug me prevario s kumom na dan vjenčanja': Kupovina haljina je išla dobro sve dok nije nestala na sat vremena

Shutterstock
14.09.2024.
u 18:59

Kako se dan vjenčanja bližio, njezin zaručnik počeo se čudno ponašati, a primijetila je i da se njezina kuma također čudno ponaša

Prilikom izricanja vjenčanih zavjeta mladenci obećaju da će se voljeti, cijeniti i biti vjerni dokle su oboje živi. No, jedan je mladoženja ostao vjeran ovom zavjetu čak 20 minuta. Kako piše Mirror, na Redditu je 31-godišnjakinja objasnila da se udala za svoju ljubav iz srednje škole, 30-godišnjeg Noaha, nakon što su bili u vezi od njihove druge godine srednje, a zaprosio ju je nedugo nakon završetka fakulteta. Uzbuđena što će se udati za ljubav svog života, zamolila je svoju najbolju prijateljicu Giu da joj bude djeveruša te su se njih dvije počele dogovarati za veliki dan.

Kao dio toga, ona i Gia su dogovorile odlazak u kupovinu haljina s njezinom majkom i sestrama, dok je Noah otišao u kupovinu odijela sa svojim ocem, kumom i ostalim prijateljima, uključujući Gijinog zaručnika Percyja. "Kupovina haljina je išla dobro sve dok Gia nije nestala na sat vremena. Svi su je tražili dok mi Percy nije poslao poruku govoreći da i Noah također nema već neko vrijeme", ispričala je 31-godišnjakinja. Na njezino veliko ogorčenje, saznala je da su Noah i Gia pobjegli da bi se zajedno oblačili u kostime, dok su ih svi ostali tražili.

VEZANI ČLANCI:

"Gia je imala na sebi vjenčanicu. Moj zaručnik je također isprobavao odijela s njom. Naravno, potpuno sam se uzrujala. Gia je rekla da je samo željela isprobati haljine sada da bi uštedjela vrijeme za njezino vjenčanje koje je sljedeće godine i željela je da moj zaručnik glumi njezina supruga", ispričala je korisnica.

Kako se dan vjenčanja bližio, njezin zaručnik počeo se čudno ponašati, mijenjao je lozinku na mobitelu, kasno je dolazio kući te je tvrdio da je "prezauzet" da provodi vrijeme s njom. Također je primijetila i da se Gia opravdava zašto se ne može družiti onoliko koliko je prije.

"Konačno je došao dan i sve su moje djeveruše izgledale predivno. Osjećala sam se najbolje ikada i mrzim to reći, ali je i moja kuma izgledala zapanjujuće", opisala je. Kada je započela ceremonija i kada je mladenka krenula prema oltaru, shvatila je da nema mladoženje, kao ni kume.

"Uspaničarila sam se, svi su ih počeli tražiti, a onda je kuma sva uzrujana otrčala niz prolaz i mahala rukom u znak isprike. Moj zaručnik je došao pet minuta kasnije, izrekli smo svoje zavjete te smo se vjenčali. Zabava je bila u redu sve dok nismo došli na prijem", nastavila je svoju priču. Nakon rezanja torte, njezin sadašnji muž i kuma ponovno su nestali.

GALERIJA: 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

"Dok smo se trudili pronaći ih, moja djeveruša mi je rekla da su se kuma i moj muž ljubakali vani i da su se cijelu noć nalazili da bi se ljubakali. Tražila sam dokaz i djeveruša mi je pokazala kako se ljube. Malo je reći da sam bila ljuta", napisala je.

Zatim je na red došao prvi ples, a djeveruša i njezin muž su, pogađate, opet kasnili. "Stala sam mu na noge tijekom plesa svaki put kad sam mogla. Nakon toga su nestali u kaosu koji je uslijedio", objasnila je. Kada je znala da su otišli, tada je zatražila mikrofon i svima objavila njezina kuma i sadašnji muž rade.

"Možda je bilo ekstremno, ali bila sam jako bijesna. Naravno, svi su bili šokirani. Rekla sam im da ne govore ništa osim ako ih ne uhvate ili dok ga ne napustim", dodala je. Zgrožena i bijesna, na kraju se suočila i sa suprugom i s prijateljica te je informirala Gijinog zaručnika Percyja o situaciji. Zahtjev za razvodom podnijela je samo nekoliko sati nakon vjenčanja, a vjeruje u onu da tko se zadnji smije, najslađe se smije. 

Stručnjaci tvrde: 'Ovo su najbolje godine za vjenčanje, tada najviše brakova uspije'

Počela je izlaziti s Percyjem, objašnjavajući kako je izdaja učinila da se njih dvoje zbliže. A ljudi ne mogu biti sretniji zbog njih! "Nema pomaka od ovoga. Ne možeš krenuti naprijed ako gledaš unatrag. Živjeti dobro je najbolja osveta", odgovorio joj je jedan korisnik. "Najbolje što možeš napraviti. Ne opraštaj joj", zaključio je drugi.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
10:31 15.09.2024.

Ma trebala mu je odmah na damnvjencanja reci odlazi kakav je to covjek na dsn vjencanja spava s kumom joj taj bi je varao non stop dobro da je rano otkrila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije