Nije to očekivala

Susjedima koji se preglasno seksaju ostavila poruku da se utišaju, ali šokirala se načinom na koji su joj uzvratili

POruka susjedima zbog glasnog seksa
Twitter
27.07.2024.
u 15:56

Neki svoje susjede i ne poznaju, drugi stalno dolaze u sukob s njima, a treći svojim susjedima donose kavu i kolače

Odnosi sa susjedima mogu zaista biti svakakvi. Neki svoje susjede i ne poznaju, drugi stalno dolaze u sukob s njima, a treći svojim susjedima donose kavu i kolače. Neki im ostavljaju poruke. Upravo to napravila je studentica Jenna Levine koja više nije mogla slušati susjede koji se učestalo glasno seksaju.

'Susjedi, Molim vas da se seksate tiše. Neki od nas pokušavaju se odmarati i spavati i ne želim da me stalno glasno podsjećate na to kako sam ja sama. Uživajte i začinite svoj seks, ali vas lijepo molim da to radite malo tiše. Hvala!', napisala je Jenna. 

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Jennu je šokiralo što je par uopće odlučio odgovoriti na njezinu poruku napisanu na papiru i gurnutu ispod vrata. A nakon što je pročitala što piše, ostala je bez teksta jer, tvrdi, nije ni u snu očekivala tako srdačnu poruku. Baš naprotiv!

Par je odlučio ispričati se svojoj susjedi zbog glasnog seksa, a ostavili su joj i slatki mali dar pred vratima. 'Najdraža susjedo, strašno mi je žao. Nisam bila svjesna toga koliko smo bili glasni. Jako mi je žao, nadam se da se nije događalo prečesto i hvala na nevjerojatnoj i duhovitoj poruci. Svakako ćemo se potruditi začiniti naš seks, ali i biti tiši. I ne brini, nećeš biti sama zauvijek. Prava osoba će doći kada bude vrijeme za to. Ja sam bila sama 18 godina (riječ je o 18-godišnjoj susjedi, op. a). Ha-ha, isprike još jednom. Stan 338'.

VEZANI ČLANCI: 

Jenna je objavila na Twitteru ovu izmjenu poruka, a ubrzo je postala hit. Također, susjedi su joj poručili da će zauvijek čuvati njezinu poruku.

Dečko priznao svojoj curi da mu je san imati seks s njenom sestrom: "Shrvana sam"

Komentara 5

EF
Efendi
07:20 28.07.2024.

Nudim pomoc usamljenoj susjedi! Garantiram da ce se optuzeni par tada njoj zaliti na glasnu akciju!

Avatar pendreck
pendreck
22:58 27.07.2024.

Inspirirajuce i dobro je!

MO
montello
10:10 28.07.2024.

Misli da je sama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije