Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Tiktokerica podijelila savjete za čisti i mirišljavi kauč: 'Očistite ga u četiri brza i laka koraka!'

TikTok/ @carolina.mccauley
16.05.2022.
u 13:30

Prvo kauč poprska toplom vodom, a kad je vlažan posipa ga sodom bikarbonom koju onda još vlažnom krpom utrlja u tkaninu.

Australka Carolina McCauley često na svom TikTok računu @Cleanfluencer dijeli korisne savjete o čišćenju i pospremanju, a zbog njih je na društvenim mrežama prati čak 2,6 milijuna sljedbenika. Za čišćenje kauča ćete, kaže Carolina, trebati toplu vodu, sodu bikarbonu, vlažnu krpu, usisavač i malo alkohola u spreju.

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8

Ona prvo kauč poprska toplom vodom, a kad je vlažan, posipa ga sodom bikarbonom koju onda još vlažnom krpom utrlja u tkaninu. 

Kad se potpuno osuši, vrijeme je, kaže, da upotrijebite usisavač i riješite se viška sode, a njen je posljednji korak upotreba 'alkohola za trljanje'; kojim jednostavno poprska kauč. 

- Alkoholu možete dodati eterično ulje po želji, da osim što je čist dugo ima i svjež miris - savjetuje zaljubljenica u čišćenje, a prenosi The Sun.

Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije