Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo istraživanje

Tko je osjećajniji tijekom seksa - muškarci ili žene? Mogli bi vas iznenaditi!

Shutterstock
26.02.2024.
u 19:24

Stvari koje muškarci najviše vole, cijene i priželjkuju za vrijeme seksa su bliskost i intimnost

Zanimljivo novo istraživanje otkrilo je da su muškarci zapravo emocionalniji od žena, što je mnoge iznenadilo. Naime, muškarci možda rjeđe plaču, no to samo pokazuje kako dobro skrivaju svoje osjećaje, piše Medium. 

U istraživanju je sudjelovalo tisuću parova koji su odgovarali na pitanja u vezi s partnerom i seksualnim navikama. Zaključak do kojega su znanstvenici došli je da je muškarcima zadovoljstvo partnera jednako bitno kao i ženama te da im osjećaji igraju veliku ulogu.

VEZANI ČLANCI:

Suprotno uvriježenom mišljenju i stereotipovima, muškarci su istaknuli veliku važnost intimnosti i bliskosti partnera za vrijeme seksa. Upravo ti osjećaji su im važniji nego ženama. 

Rezultati istraživanja se kose s dosadašnjim mišljenjem da su žene, kada je u pitanju seks, znatno osjećajnije, ali i manje zainteresirane za njegovu učestalost, dok se za muškarce dosad smatralo da žele što češći seks, a da im osjećaji ne znače previše. Međutim, ovo istraživanje je došlo do sasvim suprotnih rezultata, gdje su žene predstavljene kao polovica koja manje mari za osjećaje.

O ovim stvarima muškarci i žene zapravo razmišljaju tijekom seksa, tvrdi istraživanje! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije