znate li koje su to?

To im je vrlo važno: Ovih pet stvari će muškarac uvijek primijetili na ženi tijekom seksa!

Shutterstock
07.07.2024.
u 21:15

Neke detalje neće uopće primijetiti, no neke stvari mu neće promaknuti

Sve žene su ponekad nesigurne tijekom seksa i brine ih što će njihov partner misliti. No, ponekad neke stvari zaista nisu važne kao što to mnoge možda misle. Primjerice, muškarci definitivno neće primijetiti ako su vam se nokti okrznuli, ako su vam laktovi suhi ili imate uraslu dlaku negdje duž bikini zone. To su detalji koji uglavnom prolaze nezamijećeni. Skloniji su primjećivati ​​opća ponašanja koja im daju naznake imate li vas dvoje ozbiljnu kemiju. Evo što ono zaista primjećuju, piše Men's Health.

Vaša inicijativa: Ako ćete mu prepustiti da sve sam radi i čekati što će se sljedeće dogoditi, mislit će da niste zainteresirani. Dakle, pokažite malo uzbuđenja! Preuzmite u nekom trenutku i vi malo inicijative. Okrenite ga, popnite se na njega… Neka mu ti trenuci budu nezaboravni. 

VEZANI ČLANCI:

Način na koji se kreće vaše tijelo: Ako ste 'predrveni', ohladit će se. Nadamo se da imate dovoljno samopouzdanja – stoga se pokrenite u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisnite svoja prsa o njegova, obgrlite ga nogama, dirajte ga, migoljite se… Što ćete se više micati, oboje ćete se više uzbuditi. 

Vaše oči: Gledate li ga u oči? Gledate li ogoljena tijela? Obje opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jest da zurite u njegov alat ili ako gledate stalno samo svoje tijelo, ili pak gledate u strop. Dakle, nemojte očima 'govoriti' nešto što nije prikladno. Dajte mu do znanja da vam je drago što ste sada zajedno.

GALERIJA: Jeste li čuli za sindrom 'ljetnog penisa'? Uskoro će ga većina muškaraca početi primjećivati! 

1/7

Vaš dah: Ne, nije riječ o lošem zadahu (premda ni to nije baš privlačno). Riječ je u tome kako 'zvuči'. Je li teži nego inače? Je li vam glas dublji? Ne morate sumanuto stenjati ili biti zadihani kao da ste otrčali maraton. Ali, neka se primijeti… Šapnite mu nešto seksi u uho, neka zna da jedva čekate što će se dogoditi. Njegovo uzbuđenje hrani se vašim – dakle, nemojte se bojati pokazati ga! 

Nosite li seksi donje rublje: Nije problem ako ste u bijelom, pamučnom rublju, on će ga ionako jedva čekati skiunuti s vas, no činjenica da ste se pripremali za vaš intimni susret otkriva da ste mislili o seksu s njim – i to ga jako pali. 

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije