Posao iz snova?

Traže parove za 'isprobavanje' madraca: Dobro plaćamo, a jedini je uvjet da ste brutalno iskreni

par u krevetu
Thinkstock
07.08.2020.
u 10:30

I vi i partner možete fino zaraditi, a ništa pretjerano ne trebate raditi.

Sleep Standards, stranica koja dijeli recenzije proizvoda za spavanje i savjete za bolji san u potrazi je za ljudima koji su voljni isprobati osam različitih madraca kako bi otkrili koji je od njih najbolji za seks. 

Kako prenosi UNILAD, bilo bi poželjno da se prijavljuju parovi, a ne oni koji imaju prijatelje s povlasticama i slične odnose jer im je potreban netko tko bi osam tjedana isprobavao madrace redovito. U zamjenu za to nude čak 3000 dolara, odnosno 19.400 kuna.

Plan je testirati madrace koji su ocijenjeni kao najbolji za seks na tržištu kako bi se pronašao onaj koji će zauzeti prvo mjesto. 

Martina je studentica i već sada zna svoju budućnost – nakon škole želi nastaviti raditi na tatinoj farmi

Tvrtka traži pet parova kojima će svaki tjedan poslati novi madrac na isprobavanje, a uvjet je da ste ''brutalno'' iskreni kako bi se dobile dobre povratne informacije o tvrdoći, mekoći, fleksibilnosti, škripanju i udobnosti madraca.

Na kraju eksperimenta, osim novca, parovi će na dar dobiti i madrac koji im se najviše svidio.

Prijaviti se mogu punoljetne osobe. Nažalost, samo stanovnici SAD-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije