Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna je

Tvrdi da je nakon rođenja djeteta zamrzila svog muža: 'Želim rastavu, ali strah me koči'

Shutterstock
01.07.2024.
u 14:30

Objasnila je da su njihove razlike izazvale neprijateljstvo i želju za odlaskom

Jedna žena otvorila se o svojim brigama o razvodu nakon što je rodila dijete. Objasnila je da ju je strah spriječio da prekine brak. Allie je u objavi podijelila svoje probleme u vezi,  piše The Sun. 

"Mrzim svog muža. Od kad sam rodila samo se svađamo. Ništa se ne rješava. Kaže da mu zanovijetam i držim prodike. Mora neke stvari učiniti drugačije i nema načina da to shvati ako mu ne kažem", napisala je na Redditu.

VEZANI ČLANCI:

Objasnila je da su njihove razlike izazvale neprijateljstvo i želju za odlaskom. “Osjećam se kao da ga mrzim. Jedina stvar koja me sprječava da tražim razvod je to što ne mogu zamisliti da viđam svoje dijete samo pola vremena. (Beba ima sedam mjeseci)." Allie je dodala da se osjeća 'zaglavljeno'. 

"Trenutačno mrzim svoj život i osjećam se kao da sam napravila loš izbor kada sam odabrala s njim imati dijete. A sada su stvari jednostavno izvan moje kontrole, cijelo vrijeme sam tužna i jednostavno sam zapela", dodaje. Dobronamjerni korisnici podijelili su svoje savjete. Neki su vjerovali da se njezin brak još uvijek može spasiti. "Komunikacija je doista ključ. Pokušajte ostati smireni dok razgovarate s njim (i obrnuto). Mogli biste čak koristiti terapiju da spasite svoj brak ako to želite, naravno", napisao je jedan komentator.

Mame s više iskustva izrazile su empatiju i podijelile svoju mudrost. "Prva godina je tako teška! I ja sam imala takve osjećaje", komentirala je jedna. "Postoji li način da vas dvoje provedete kvalitetno vrijeme zajedno koje nije povezano s bebom? Smatram da nam za moju vezu pomaže da se sjetimo da se zapravo sviđamo jedno drugome kada se ponovno povežemo radeći stvari koje smo radili prije rođenja djeteta samo nas dvoje (za nas je to: bazen i piće u kafiću, filmovi u kinu itd.)", savjetovala je još jedna korisnica. 

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
09:54 02.07.2024.

Danas jedan svada rastava nitko vise nikog ne trpi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije