Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kad je savršena...'

Udala se prije dva tjedna, no nikako joj se ne 'izlazi' iz vjenčanice: 'Obožavam je, sve radim u njoj!

Facebook/Christie Hewing
06.09.2022.
u 16:30

Haljina je vrlo teška pa ne znam kako uspjevam u njoj obaviti kućanske poslove, rekla je.

Christie Hewings (32) bila je, kaže, presretna kad se prije dva tjedna pred stotinjak uzvanika 'Da' rekla svom dugogodišnjim dečku Kyleu; a osim u svog supruga, Velšanka Christie se zaljubila i u svoju vjenčanicu; pa ju je dan nakon svadbe ponovno obukla i gotovo da ju više nije ni skinula...

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

- Kupila sam je još u siječnju i točno je onakva kakvu sam sanjala i zamišljala! - ispričala je za The Sun, a iako je za savršenom vjenčanom haljinom ispočetka tragala i online, brzo je, kaže, shvatila da i'to nije to'.

- Kad se već udajem, želim se i osjećati kao princeza, a gdje je to moguće ako ne u salonu vjenčanica! - kaže nova mladenka za osjećaj koji je teško postići s haljinom kupljenom na neviđeno.

Nakon što je pronašla haljinu iz snova, mjesecima je, priča, svakih nekoliko dana je odlazila u salon vjenčanica i iznova je isprobavala; i svaki joj je put bilo sve teže iz nje izaći...

- Sigurno sam bila prava noćna mora za prodavačice! - zaključuje mladenka koja se još uvijek ne može odvojiti od svoje haljine.

- Uvijek sam govorila da ću svoju vjenčanicu; ako pronađem onu savršenu, svuda nositi - rekla je Christie, a to je i ostvarila pa u njoj čak i pere suđe i usisava

- Zapravo je vrlo teška pa ne znam kako mi išta uspjeva... - dodala je, a ako ne bude kiše, u svojoj će omiljenoj haljini ići i trčati.

"Suprug zna da nisam normalna i to mu ne smeta pa mi trenutno pomaže srediti stražnji dio haljine kako bih je lakše mogla nositi po kuć!"

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije