I TOGA IMA

Udala se za samu sebe, no 'brak' nije uspio: 'Vlastito društvo bilo mi je iscrpljujuće!'

Instagram screenshot
13.09.2024.
u 14:30

Carey na društvenim mrežama, na kojima ima 434 tisuće pratitelja, često pokazuje svoj raskošan stil života koji naziva 'sologamijom'

Manekenka koja se udala, a zatim i razvela od same sebe, naporno radi na poboljšanju svog odnosa – sa samom sobom, dakako. Brazilka Suellen Carey, koja trenutno živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, šokirala je korisnike društvenih mreža kada je podijelila fotografije sa svoje svadbene ceremonije. Umjesto tradicionalne mladenke i mladoženje, pred oltarom je stajala potpuno sama, piše DailyStar. Carey na društvenim mrežama, na kojima ima 434 tisuće pratitelja, često pokazuje svoj raskošan stil života koji naziva 'sologamijom'. Pohvalila se čak i dramatičnim razvodom u kojem je morala raskrstiti sama sa sobom, unatoč bizarnim pokušajima terapije za parove.

Nedavno je pak podijelila video iz teretane u kojem je pokazala svoju vitku figuru. Na snimci nosi plavi mrežasti kombinezon s dubokim izrezom koji ističe njezin push-up dekolte. Pozirala je pred kamerom nakon korištenja sprave u prepunoj teretani pa se čini kako zvijezda pokušava ojačati samu sebe nakon razvoda. Novu snimku objavila je samo tjedan dana nakon što je podijelila razlog svog šokantnog razvoda.

'Shvatila sam da su samoanaliza i refleksija ključne. Važno je znati kada završiti jedan ciklus. Čak i obveza prema sebi može imati svoje izazove, poput suočavanja s očekivanjem da stalno budeš savršena za samu sebe', kaže Carey.

VEZANI ČLANCI:

Dodala je kako je shvatila da je previše pritiskala samu sebe, zbog čega se ponekad osjećala iscrpljenom. Shvatila je, kaže, da je čak i u braku sa samom sobom važno prihvatiti svoje nesavršenosti. Carey je priznala kako je počela osjećati unutarnji sukob manje od godinu dana nakon što se udala za sebe, zbog čega je odlučila potražiti stručnu pomoć. Prošla je kroz 10 deset sesija terapije.

U braku sa samom sobom se, kaže, osjećala usamljeno, unatoč tome što inače voli vlastito društvo. No, sada je influencerica odlučila podvući crtu te kaže kako je otvorena za ideju izlazaka s drugom osobom. Carey je izjavila da joj je vlastito društvo bilo iscrpljujuće, a čini se kako njezino 'intenzivno putovanje samospoznaje i prihvaćanja', kako je nazvala ovo iskustvo, ide dobro jer novosti dijeli na Instagramu.

GALERIJA Još nije kasno: Rujan je idealno vrijeme za sjetvu i sadnju ovih šest vrsta povrća

1/7

'Shvatila sam da je moj sologamni brak bio proces ozdravljenja i samootkrivanja. Ali, također sam shvatila da nas osobni rast može odvesti u različitim smjerovima. Odlučila sam da je sada vrijeme da otvorim srce za nove mogućnosti, uključujući priliku da pronađem partnera', zaključila je Carey.

Zaručnica ga prevarila neposredno prije vjenčanja s 20 godina starijim muškarcem: "Srušio mi se cijeli svijet"

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Spezzi
23:30 13.09.2024.

Jadna djeca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije