PROMO

Uživajte na ''naj vikend skijalištu'' susjedne Slovenije

Megabon
Foto: Megabon
1/6
PR
Autor
PR članak
27.12.2013.
u 08:30

Grudanje, skijanje, bordanje, sanjkanje, hodanje s krpljama… Provedite zimski predah s Megabonom na najljepši mogući način: na snježnim padinama koje vama i vašim prijateljima ili obitelji nude široki spektar različitih zimskih aktivnosti kao što su eskimsko selo, dječji poligon i ski staze, ski vrtuljak, igrališta, sanjkalište, poligon, restorani i kafići. Požurite na www.megabon.eu jer vas tamo odličan paket Dom na Krvavcu i predajte se snijegom prekrivenim stazama Krvavca!

Jedno od najpopularnijih skijališta susjedne nam Slovenije Vam širom otvara svoja vrata a ova Megabon ponuda Vas i vašu obitelji ili društvo vodi na četverodnevni zimski predah u slatki Dom na Krvavcu. Krvavec zbog svoje odlične lokacije, lijepo uređenih staza koje se rasprostiru preko 30 kilometara i solidnih 10 žičara privlači i poziva na spust sve ljubitelje zimskih sportova.  Uzbuđenje čeka sve: početnike, rekreativce, profesionalce, a  ugodna klima i mnoštvo kafića, restorana te skijaške plaže osiguravaju da se osjećate kao u raju i kada otkopčate skije. 

Dom na Krvavcu smješten je na nadmorskoj visini od 1686 m, i nudi čudesan pogled na dolinu. Ponuda je kao stvorena za obitelji, dva para ili bilo koju drugu kombinaciju zaljubljenika u prirodu i aktivan odmor. Iskoristite produženi vikend ili usred tjedna pobjegnite u oazu mira i opuštanja. Jamčimo vam da ćete uživati.

Apartmani Dom na Krvavcu smješteni su na planini Krvavec, pokraj Kapelice Marija Snježna i nalaze se na ugodnoj lokaciji i u blizini ostalih objekata i adrenalinskog parka. Predstavljaju idealno mjesto za šetnje i dobru ishodišnu točku za otkrivanje planine a u kombinaciji s ovim Megabon paketom čine super destinaciju za skijašku sezonu 2013/2014!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?