Novo istraživanje

Veš na podu, prljava posteljina... Kad to vidi u spavaćoj sobi, ženi više nije do seksa!

Shutterstock
28.12.2022.
u 19:31

Najpopularnija je nečista posteljina jer čak 81% žena kaže da bi ih to odvratilo od potencijalnog ljubavnog interesa.

Osjećate li odbojnost kada uđete u sobu u kojoj se ne vidi pod od prljavštine? Niste jedini. Zapravo, kako prenosi Metro, prema novim podacima, 91% žena priznalo je da je imalo barem jednu odbojnost o spavaćoj sobi potencijalnog ljubavnika.

Stručnjaci tvrtke Pizuna Linens proveli su anketu među slobodnim ženama u Velikoj Britaniji i otkrili pet najčešćih mana u spavaćoj sobi koje žene odbijaju od seksa.

Najpopularnija je nečista posteljina jer čak 81% žena kaže da bi ih to odvratilo od potencijalnog ljubavnog interesa. Prljava spavaća soba i neuredna spavaća soba našle su se na drugom i trećem mjestu, sa 77% žena koje nisu mogle prijeći preko prljavštine, dok 58% nije moglo podnijeti nered.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Dvije druge uobičajene mane uključivale su držanje zastora zatvorenim cijeli dan i nepospremljen krevet. Iako se nered može lako popraviti, gotovo polovica žena rekla je da bi ih ovo spriječilo da po drugi put posjete dom svog partnera, a oko 32% izjavilo je da bi ponovno posjetile samo ako se problem riješi.

Iznenađujuće, na pitanje je li njihova vlastita spavaća soba ikada bila u istom stanju kao što su opisali kao loše, više od trećine ispitanica priznalo je da jest.

Ali nije sve tako crno, budući da su ispitanice također zamoljena da opišu kako se najviše uzbuđuju kada su u pitanju spavaće sobe. Najčešći odgovori su bili uredna spavaća soba (81%), dobar dizajn interijera (66%) i veliki krevet (49%). Štoviše, 41% ispitanica izjavilo je da im je čista posteljina privlačna.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Marljivi mrav
20:13 28.12.2022.

Nekome je to novost?haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije