zlatni globus

Veseli rasporci i duboki dekoltei: Najbolje i najgore odjevene dame crvenog tepiha

Golden Globes
Foto: Reuters/PIXSELL
1/32
12.01.2015.
u 10:34

Večer su obilježile seksepilne haljine, no nisu sve dive bile podjednako uspješne u izboru toalete

Da Jennifer Lopez voli izazovne rasporke, poznato je već odavno pa nikoga nije iznenadio njezin izbor toalete za sinoćnju dodjelu Zlatnih globusa.

Haljetak nalik na kućni ogrtač, doduše u ekskluzivnoj izvedbi, otkrio je prpošni dekolte pjevačice, ali provirila je i – nogica.

Sve u svemu, J.Lo nije mogla proći nezamijećeno, a i prezenter je tijekom 72. dodjele globusa više gledao u njezino poprsje nego u publiku.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Nije pjevačica jedina koja je zaigrala na kartu seksepila na crvenom tepihu. Rasporci i duboki dekoltei bili su glavni adut mnogih poznatih dama.

Neke od njih izvele su to damski, druge su pak pokleknule. Npr. Rosamund Pike, glumica koja nas je oduševila ulogom Amy u filmu "Nestala", na crvenom je tepihu u haljini nezgrapno izrezanoj izgledala kao odbačeni komad papira. Lijepa žena u haljini koja joj ružno stoji. Grudi joj vise, a haljina, koju potpisuje Vera Wang, kao da će svakog trenutka skliznuti s nje.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Da izrezi na haljini ne moraju biti promašaj, pokazala je glumica Kate Hudson u bijeloj haljini modne kuće Versace. I još jedna stvar koja zaslužuje pohvale, Kate zna da bi ogrlica ovdje bila sasvim suvišan modni dodatak.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Jessica Chastain dosad nas nije razočarala pa se i ovaj put divimo njezinoj pojavi u Versace haljini. Sve je tu na svojem mjestu, glamurozna haljina, glamurozna frizura, putene obline i čarobni osmijeh.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Dobra je bila i Heidi Klum, čiji nas modni izbor često ostavi bez riječi, ali ne onako kako bi ona to željela. Ovoga puta crvena haljina pun joj je pogodak.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Jennifer Aniston u crnoj haljini pomalo nas je podsjetila na Angelinu Jolie i njezinu izbačenu nogu! Nema veze, Jenn crno stoji kao saliveno.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Eh, da, Lana del Rey poigrala se s pliseom i nezgodnom nijansom zelene boje. Krajnji rezultat? Pjevačica izgleda kao model za morsku sirenu u jeftinom kineskom dućanu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Pravi izbor boje pogodila je Naomi Watts u limun-žutoj haljini koja je mogla "prijeći na tamnu stranu", ali nije. Jednostavan kroj podnosi ovu boju, mi bismo samo izbacili ovaj šljašteći ukras na remenu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Kako crveni tepih privlači šljokice i metalizirane tkanine, neizbježne su bile i toalete u srebrnkastim i zlatnim nijansama. Nama se posebno svidio odabir mlade glumice Dakote Johnson koju ćemo u veljači gledati u "Pedeset nijansi sive". Dakota se valjda inspirirala nazivom filma pri izboru haljine! A bolje i to nego da je na crveni tepih zakoračila u sado-mazo opravi...

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
.

>>Zlatni Globus za 'Boyhood', film o odrastanju koji se snimao čak 12 godina

Komentara 2

LI
liliZG
11:10 12.01.2015.

šljašteći ukras na ramenu je zapravo ogrlica, dakle vi bi izbacili ogrlicu...?!?!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:47 16.01.2015.

Ne samo sto potpisnik kritizira odjecu koja joj je nedostupna, sto si sa svojom godisnjom placom ne moze priustiti niti make up ovih glumica samo za tu vecer, problemi se nazitu i u poznavanju anatomije, odnosno naziva organa. Dakle, grudi ne mogu visiti. Ako nesto visi, to su sise. A ne vise, bar ne dami koju novinarcic kritizira. I interesantno, u bilo kojem cijenjenom modnom casopisu naci cete misljenja vecine kriticara da su haljine D Johnson a pogotovo N. Watts katastrofa ravna elementarnoj nepogodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije