Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušajte

Vidite li zmiju na ovoj fotografiji? Teže ju je pronaći nego što se čini...

Sunshine Coast Snake Catchers 24/7.
14.02.2023.
u 07:00

Ono što je najstrašnije na ovom prizoru je što je zmija tako blizu, a gotovo ju je nemoguće uočiti. Osim toga, vrlo je velika. Brojni korisnici su se dobro namučili da je nađu i nisu uspjeli. A vi?

Jeza je prošla mnoge koji su gledali u ovu sliku i na kraju je uočili. Naime zmija se potpuno uklopila u svoje okruženje zbog čega je našem oku gotovo pa nevidljiva. 

Ovu je fotografiju na Facebooku je podijelila tvrtka koja se bavi uklanjanjem i premještanjem reptila iz Queenslanda u Australiji, Sunshine Coast Snake Catchers 24/7. 

Prati ih više od 50.000 ljudi. Zamolili su ih da pronađu zmiju.

SPOT THE SNAKE! Alright guys it's time for another spot the snake, top points for the species too! I'll post the answer tomorrow!! Lockie

Objavljuje Sunshine Coast Snake Catchers 24/7Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

No većina njih nije uspjela. 

Vidite li je vi? 

Ako se mučite, ništa čudno. Boje dvorišta vrlo su slične zmijinim šarama. 

Evo rješenja:

Foto: Sunshine Coast Snake Catchers 24/7.

Zmija je u gornjem desnom kutu, odmara se provučena kroz ogradu i lišće biljke. 

Majka pokazala kuhinjski trik i raspametila društvene mreže

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
No1
17:34 14.02.2023.

Zaboravljeno je dodati uz clanak: originalno objavljeno prije 4 godine. I, uz "Ako se mučite, ništa čudno." moze se dodati samo to da su fotografije razlicitih rezolucija. Bilo bi dobro da je pokazano da se zmija vidi i na originalnoj rezoluciji. A, ne vidi se. :P Koja je onda svrha ovakvih objava osim klikovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije