Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijali su mnoge

Viralni hit: Evo kako Hrvat i Srbin pričaju nakon tri rakije!

Tomislav Primorac
28.02.2024.
u 10:30

U videu dvojac ispituje jedan drugoga kako se kažu određene riječi na njihovom jeziku, ali onda se stvari ‘zahuktavaju’.

Jeste li se ikada zapitali kako bi izgledao razgovor Hrvata i Srbina nakon tri rakije? Pa, sada imate priliku jer su nam upravo to odlučili demonstrirati stand up komičari Tomislav Primorac i Srđan Olman. Naime, oni su snimili video na TikToku, koji je u jednom danu pogledalo milijun ljudi, a ljudi se oduševljeni. 

U videu dvojac ispituje jedan drugoga kako se kažu određene riječi na njihovom jeziku, ali onda se stvari ‘zahuktavaju’. Prvo pita Tomislav Srđana kako oni kažu mrkva, a zatim ovaj njega kako mi kažemo saksija. Onda Tomislava zanima kako Srbi kažu rajčica, na što Srđan odgovara paradajz, a Tomislav kaže da je to glupo. Nakon toga kreću ozbiljnije teme.  

 

@tomislavprimorac Hrvat i Srbin nakon 3 rakije... #hrvatska #srbija #humor #balkan #standup #tomislavprimorac #srdjanolman #splickascena #standupposplicki #smijesno #skeč #komicar @Srdjan Olman ♬ original sound - tomislavprimorac

‘Kako vi kažete kvalitetna domaća kinematografija? Evo, da ti malo pomognem, kako kažete, iole, malo kvalitetna i duhovita domaća kinematografija’, pitao je Srbin Hrvata, na što ovaj nije imao odgovor.

‘Dobro, a kako vi kažete kad vaša nogometna reprezentacija igra finale Svjetskog prvenstva? Nema? Nema riječi za to? A jel imate riječ kad uopće prođete skupinu’, uzvraća Tomislav Srbin uzvraća s bolnom točkom Hrvata. ‘A kako vi kažete kad vaša košarkaška reprezentacija pobijedi bilo koga u bilo kojoj grupi na svijetu?’.

Namjerili se na krivu: Pokušali preveslati bakicu, no prevaranti ovo nisu očekivali!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije