PROMO

Više od milijardu razloga da se osjećate dobro!

Microbiotic Max
31.05.2021.
u 08:58

Novi dodatak prehrani iz Herbalife Nutrition-a, Microbiotic Max, ispunjen milijardama probiotika i pametnim prebiotičkim vlaknima, izvrstan je za postizanje vaših prehrambenih ciljeva.

Microbiotic Max sadrži 2 milijarde živih probiotičkih bakterija iz sojeva Bifidobacterium lactis i Lactobacillus helveticus, koje često nazivamo i 'dobrim bakterijama', kao i jedinstvena prebiotička vlakna Bimuno®.

Probiotici poput Lactobacillus i Bifidobacterium mogu pomoći uravnotežiti bogatstvo i raznolikost dobrih bakterija unutar vašeg crijeva[1], dok prebiotici služe kao hrana dobrim bakterijama te smanjuju broj onih loših[2].  

Naša se crijeva sastoje od bilijuna živih bakterija[3] koje pomažu u obavljanju raznih vitalnih funkcija uključujući probavu i odvajanje hranjivih tvari iz naše hrane[4], regulaciju imunološkog sustava[5] te druge pozitivne utjecaje na naše cjelokupno zdravlje i blagostanje, uključujući kognitivno zdravlje[6].

"Važnost konzumiranja probiotika i prebiotika mnogim potrošačima diljem Europe s vremenom postaje sve veći prioritet; žive bakterije i Bimuno® u Microbiotic Max-u fantastična su i komplementarna kombinacija, potkrijepljena znanošću, koja nudi bezbroj prednosti", kaže Andrea Bertocco, direktor znanstvenih poslova u kompaniji Herbalife Nutrition. 

Microbiotic Max ima oblik praha i dolazi u 20 vrećica, zahvaljujući čemu ga uvijek možete ponijeti sa sobom gdje god krenuli. Proizvod je bez glutena te ne sadrži dodane šećere, sladila, bojila niti konzervanse. Ukusnog okusa vanilije, Microbiotic Max jednostavno pomiješajte sa 100 ml vode i popijte ga prije ili tijekom obroka, ili ga dodajte u svoj omiljeni Herbalife shake nakon miješanja.

Za više informacija, savjete i kupovinu proizvoda obratite se svojem Herbalife Nutrition Nezavisnom Distributeru ili zatražite kontakt OVDJE.

[1] Markowiak P, Śliżewska K.. Nutrients. 2017;9(9); Li C, et al.. J Dairy Sci. 2020 Jul;103(7):5816-5829
[2] Davani-Davari D,. Foods. 2019 Mar 9;8(3):92.
[3] Sender R et al. PLoS Biol. 2016 Aug; 14(8): e1002533
[4] Boland M.. J Sci Food Agric. 2016 May;96(7):2275-83.
[5] Yang W et al. Nat Commun. 2020 Sep 8;11(1):4457; Meijer K et al. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2010 Nov;13(6):715-21; Zou, J et al. Cell Host Microbe 23, 41–53.e4.
[6] Tooley KL. Nutrients. 2020 Sep 30;12(10):3009.

Želite prijaviti greške?