PROMO

Wine & Dine u hotelu Kempinski Adriatic predstavlja vinare

Kempinski Hotel Adriatic (1)
Foto: Kempinski Hotel Adriatic
1/8
PR
Autor
PR članak
13.03.2012.
u 08:00

U subotu, 17. ožujka, restoran Dijana hotela Kempinski Adriatic, predstavit će još jednog od iznimnih slovenskih vinara, gospodina Kristančiča i vinariju Movia

Prošlog petka u Kempinski Hotelu Adriatic nedaleko od Umaga održana je prva u nizu Wine & Dine večera na kojoj se prezentirala jedna od najistaknutijih slovenskih vinarija, vinarija Simčič.

Serafin Koutni, Executive Chef hotela Kempinski, prvoklasna vina sljubio je s prvoklasnim jelima. Tako su se na meniju našle sushi trilogija najkvalitetnije jadranske ribe, Bouillabaise riblja juha, prvoklasna teletina te bogati izbor francuskih sireva. Gosti su mogli uživati u plemenitom Pinotu sivom, Sauvignon selekciji, modri Pinot selekciji te Teodoru rdečem. Gospodin Simič osobno je prezentirao svako predstavljeno vino te pobliže objasnio povijest i pokretačku snagu svoje vinarije.

U subotu, 17. ožujka restoran Dijana hotela Kempinski Adriatic, predstavit će još jednog od iznimnih slovenskih vinara, gospodina Kristančiča i vinariju Movia. Na meniju će se naći jela nadahnuta istarskim podnebljem, popraćena vinima Sauvignon, Lunar 1,5 magnum, Veliko belo i Veliko rdeče.

Rezervacije i informacije na +385 52 707 000, reservations.adriatic@kempinski.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?