Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda

Zagrebački velesajam spremno dočekao novi Cro A Porter

Cro a porter
Luka Klun
08.10.2009.
u 23:36

Uz Hyppy Garden, Elfse, Arileo/Ivana Ledenka, Fjabu, Tihomira Krznarića i Ani Ani, Zagreb je ušetao u još jedan modni vikend koji će prštati maštovitim krpicama praćenim pogledima poznatih lica.

Revijom Hyppy Gardena danas je na Zagrebačkom velesajmu otvoreno novo izdanje Cro A Portera. Nova modna poslastica u prve je redove privukla brojna poznata lica - glumce, voditelje, pjevače, a najviše od njih isticala se pjevačica grupe Magazin, Ivana Kovač.

- Došla sam u kombinezonu iz ove, nove kolekcije Hyppy Gardena koji su mi darovali za rođendan. Zaljubljena sam u njihov rad pa bih nosila i ono što mi loše stoji - rekla je Ivana oduševljeno pokazujući crno rock izdanje kojima su gardenovci najavili jesen i zimu. Ipak, sudeći prema ovacijama publike, najviše zanimanja privukla je odjeća dvojca Elfs, koji je zatvorio prvu od tri kreatorske večeri. Uz njih, ali i Arileo/Ivana Ledenka, Fjabu, Tihomira Krznarića i Ani Ani, Zagreb je očito ušetao u još jedan modni vikend koji će prštati maštovitim krpicama praćenim pogledima poznatih lica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije