naišli su na kritike

Zaljubio se u dadilju svog djeteta: 'Razlika je 20 godina, ali ona nije sponzoruša'

@krystlekayture
11.08.2024.
u 15:00

Zbog 20 godina razlike, njihova veza izazivala je pažnju i kritike.

Žena je ispričala svoju priču o tome kako se zaljubila u svog poslodavca, iako ga isprva nije podnosila dok je radila kao dadilja njegove djece. Kritizirana zbog toga, ipak je odlučila udati se za njega. Kada je Krystle počela raditi kao dadilja Benove troje djece, nije mogla predvidjeti da će se između njih razviti ljubav, piše Mirror. Govoreći za YouTube kanal Love Don't Judge, Ben je priznao: ‘Nije to bila ljubav na prvi pogled’ Sličan je bio osjećaj i s Krystline strane, koja je rekla: ‘Nisam ga podnosila. Bio je jako bahat i jedva me pozdravljao’.

No, sve se promijenilo kada je Krystle, koja ima sina iz prijašnje veze, jednog dana došla na posao dotjerana i našminkana. ‘Nije mogao skinuti pogled s mene, mislim da se tada zaljubio’, priznala je. Zbog 20 godina razlike, njihova veza izazivala je pažnju i kritike. Krystle, sada 32-godišnjakinja, izjavila je: ‘Svi su mislili da sam luda. Ovaj čovjek je 20 godina stariji od tebe, ima troje djece, o čemu razmišljaš?’.

 

Ben, koji ima 52 godine, priznao je da je prije Krystle izlazio s mnogim ženama, a njegova su djeca bila ‘jako uznemirena’ kada su saznala da izlazi s njihovom ‘najboljom prijateljicom’ i dadiljom. U početku su mislili da je Krystle samo još jedna prolazna avantura, ali njihova je veza brzo postala ozbiljna.

‘Ljudi često pretpostavljaju da sam bio oženjen i da je ona bila dadilja koja me odvukla od bivše žene’, rekao je Ben. Krystle je objasnila da je, kada su se upoznali, imala 23 godine, a Ben je već deset godina bio razveden.

 

@krystlekayture We got this 🤝🏼 #agegap #agegapcouple #marriage ♬ walking on a dream by empire of the sun - sophie

Krystlein posinak, Sal, priznao je da mu je njihova veza u početku bila ‘čudna’, ali sada je prihvaća. ‘Kad sam prvi put saznao da moj tata i Krystle hodaju, bio sam definitivno iznenađen. Bi li to bio moj prvi izbor? Vjerojatno ne. Razlika u godinama privlači puno pažnje - Krystle uživa u pažnji’, rekao je. 

VEZANI ČLANCI: 

Ben i Krystle, koji su sada u braku, postali su poznati na internetu zahvaljujući Krystleinom TikTok profilu, gdje su skupili šest milijuna lajkova. Često ih prepoznaju i zaustavljaju obožavatelji. Iako su dobili podršku, posebno od onih koji su u sličnim vezama s velikom razlikom u godinama, suočili su se i s negativnim komentarima. Krystle su neki nazivali sponzorušom, dok su drugi komentirali da je Ben dovoljno star da joj bude otac.

‘Primamo mnogo kritika na društvenim mrežama - tipične stvari za veze s velikom razlikom u godinama’, rekla je Krystle, ‘Jednostavno to ignoriramo jer znamo istinu’..

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije