Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štedi vrijeme

Zaposlena mama otkrila jednostavne trikove za besprijekorno čistu kuću

Getty Images
04.11.2019.
u 07:00

U praznu pećnicu stavite sloj sode bikarbone i poškropite je octom. Ostavite neko vrijeme da odradi svoje, a onda smjesu samo prebrišite.

Zaposlena mama je za Yourmodernfamily otkrila koje sve trikove koristi kako bi si pomogla prilikom čišćenja i maksimalno smanjila vrijeme potrebno za čišćenje

Stvorite si rutinu

Kad znate što radite, brže ćete čistiti. Držite sve što vam je potrebno pri ruci i koristite proizvode za koje provjereno znate da djeluju kako ne bi gubili vrijeme. 

Skupljajte dok čistite

Nered vas može spriječiti da dođete do onoga što treba očistiti. Dakle, dok čistite, pokupite i odložite stvari.

Imajte zalihe

Umjesto da sve svoje potrepštine za čišćenje nalazite na jednom mjestu, imate množinu u nekoliko prostorija. Na ovaj način možete brzo obaviti čišćenje.

Lako operite igračke

Svi znaju da igračke mogu postati prilično tmurne. Baci ih u mrežastu vrećicu i u perilicu i oni će izaći svi čisti.

Vodikov peroksid je dobar pomagač

Vodikov peroksid nevjerojatna je višenamjenska tekućina. Možete ga prskati na posjekotine. Ali, također se može koristiti za čišćenje ogledala, prozora i WC-a.

Očistite glačalo

Je li vaše željezo crno i peče odjeću? Na ravnu površinu naspite poal kilograma soli i s parnim postavkama to ''izglačajte''. Ovako ćete spriječiti glačalo da ostavlja mrlje po odjeći.

Uklonite dlake kućnih ljubimaca

Ostavite valjak za mucice u svim prostorijama u kući i čim vaš krzneni ljubimac ostavi dlake, odmah to pokupite. 

 Očistite svoju pećnicu

U praznu pećnicu stavite sloj sode bikarbone i poškropite je octom. Ostavite neko vrijeme da odradi svoje, a onda smjesu samo prebrišite.

Pričate li s taksi vozačem za vrijeme vožnje?


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije