oduševila ju njegova reakcija

Zaručnika je upoznala kad je bila u 6. mjesecu trudnoće: 'Nisam stigla na naš 4. spoj jer mi je pukao vodenjak!'

Tik Tok
21.07.2022.
u 14:30

Upoznala ga je u 6. mjesecu trudnoće na Tinderu i bili su na tri spoja prije ovoga

Jedna je žena na TikToku podijelila video u kojemu priča kako je, pred kraj trudnoće sa svojim prvim djetetom na Tinderu upoznala nekoga s kim je počela izlaziti i baš se spremala za četvrti spoj s njim kad joj je pukao vodenjak. 

Kako piše The Sun, otkrila je kako je ostala poprilično iznenađena onime što je Max, muškarac s kojim je išla na spoj, učinio nakon što su počeli trudovi.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

- U 6. mjesecu trudnoće sam upoznala sam Maxa i bili smo na samo tri spoja jer se nismo stigli viđati više od toga. Kad mi je pukao vodenjak poslala sam mu poruku da neću doći jer krećem u bolnicu, a on je odmah sjeo na taksi i dojurio do mene - rekla je u videu.

Objasnila je i da je ostao s njom kroz cijeli porod iako su se vidjeli tek četvrti put u životu, a i nakon tdolaska djeteta su nastavili izlaziti pa su uskoro njih troje postali prava mala obitelj. Od toga je sad prošla godina dana, a žive skupa i zajedno odgajaju malog Ollieja. Nedavno su objavili i da su se zaručili.

@alyssa_jane01 Reply to @lillytabasco a @Netflix or @hallmark movie? #tinderdate #tinder #birthstory #newborn #storytime #mumlife ♬ I Get to Love You - Lyndsey Elm

- Moram priznati da sam bila poprilično nervozna jer sam bila sama. Htjela sam imati nekog kao podršku kraj sebe, ali bila sam i zabrinuta jer, što ako prekinemo za tjedan dana, a on je bio sa mnom na porodu mog djeteta - ispričala je u drugom videu.

Max je nakon poroda uzeo tjedan dana slobodno kako bi bio s njom i njenim sinčićem i pomogao im, a ona priznaje bi se bez njega jako teško snašla i sporije prihvatila ulogu majke. 

- Zahvalna sam što se sve tako odvilo i iako znam da je naša priča vrlo neobična, to ju nekako i čini posebnom - zaključila je. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Komentara 1

Avatar Žuti
Žuti
17:47 21.07.2022.

Odgaja djete koje nije njegovo. To se ne radi, prijatelju. To se ne radi. Pa osnovno pravilo glasi - nikada ništa ozbiljno sa samohranim majkama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije