Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljvo...

Zasladite se s razlogom: Postoji šest načina na koje čokolada može poboljšati vaš seksualni život!

Shutterstock
25.04.2024.
u 21:10

Čokolada je poznata po svojoj afrodizijačkoj privlačnosti i osjetilnoj zavodljivosti, a postoje super pikantni načini na koje možete njome zasladiti vrijeme među plahtama u spavaćoj sobi

Poznata po tome što je ukusna i neodoljiva, čokolada nije samo za zadovoljavanje želje za slatkim, već je i ultimativni sastojak za podizanje vašeg seksualnog zadovoljstva na nove razine. Postoji mnogo razloga zašto čokolada može učiniti vas seks boljim. Od poboljšanja osjeta do povećanja izdržljivosti - slatka poslastica još je bolja nego što mislite, piše Daily Star. 

Osim što je dobrog okusa, može vam pomoći dodati sasvim drugačiju dinamiku vašem vremenu provedenom u spavaćoj sobi pod plahtama.Kako bi pomogli ljudima, Condoms UK otkrio je šest neodoljivih razloga zašto uključiti čokoladu u svoj intimni život.

VEZANI ČLANCI:

Pojačana senzacija: Čokolada sadrži L-arginin, aminokiselinu koja pojačava osjet i osjetljivost tijekom intimnosti. Pospješujući protok krvi i usmjeravajući dušikov oksid u erogene zone, čokolada povećava osjetljivost na dodir za doista naelektrizirano iskustvo.

Povećana izdržljivost: Tamna čokolada posebno se može pohvaliti sadržajem L-arginina koji može sniziti krvni tlak i poboljšati zdravlje srca, što dovodi do povećane izdržljivosti za dugotrajnije intimne seanse.

Poboljšano raspoloženje: Uronite u euforične učinke čokolade. Feniletilamin (PEA), od milja nazvan "romantična kemikalija" izaziva osjećaj euforije i privlačnosti, priprema pozornicu za pojačano raspoloženje i želju.

Smanjenje stresa: Recite zbogom stresu i pozdravite spokoj uz čokoladu. Redovita konzumacija, osobito tamne čokolade, može sniziti razinu kortizola, hormona stresa, potičući opušteno stanje koje vodi ka nesputanom užitku.

Više energije: Teobromin, koji se nalazi u čokoladi, djeluje kao stimulans sličan kofeinu, pružajući brzi nalet energije za poticanje vaših želja.

GALERIJA: Ovo je 6 znakova da ste loši u krevetu, tvrdi seksualna terapeutkinja

1/7

Afrodizijačka svojstva: Tamna čokolada djeluje kao prirodni afrodizijak. Prepun kofeina i antioksidansa, potiče protok krvi, jača libido i pojačava seksualni nagon. Potičući otpuštanje hormona poput serotonina i dopamina, tamna čokolada potiče seksualni užitak i želju, dok flavonoidi nude zdrav izvor energije za dugotrajnu intimnost. 

Condoms UK također je podijelio četiri zanimljiva načina kako unijeti čokoladu u seks.

Pojedite komad čokolade i poljubite se:  Uživanje u komadiću čokolade nakon kojeg slijedi poljubac nije samo ukusna poslastica - to je tajna formula za povećano uzbuđenje. Čokolada ima feniletilamin (PEA) - tvar koja potiče oslobađanje endorfina koji mijenja raspoloženje - sličan onome osjećaju tijekom romantičnih trenutaka, čineći vezu između partnera jačom. Štoviše, i čokolada i ljubljenje imaju moć uzbuditi um i tijelo, a čokolada daje snažnu i dugotrajnu reakciju. Mješavina stimulansa mozga u čokoladi, poput kofeina i teobromina, zajedno s triptofanom koji potiče serotonin, stvara stanje duboke opuštenosti, postavljajući scenu za nezaboravan romantični susret. Pojačajte zabavu u predigri tako što ćete zamoliti partnera da uživa u seksi čokoladnoj gozbi na vašim najškakljivijim mjestima. Otopljenu čokoladu ili čokoladni namaz nakapajte na partnerovo tijelo i uživajte u uzbudljivom osjećaju dok ga liže. Zatim zamijenite uloge za jednako uzbudljivo iskustvo.

Isprobajte igru ​​poveza preko očiju u kojoj pronalazite čokoladu jedno na drugom: Za malo avanture, jedan od vas može staviti povez preko očiju, dok drugi stavlja čokoladu na različite dijelove tijela. Igra je pronaći čokoladu koristeći savjete i zatim uživati ​​u njezinom lizanju jedno s drugoga. To uključuje pronalaženje uzbudljivih tragova i uživanje u slatkoj nagradi jedenja čokolade jedno s drugoga. Nošenje poveza za oči čini to da se više koncentrirate na dodir, okus i miris dok istražujete tijelo prekriveno čokoladom. Ovo potpuno iskustvo može stvari učiniti uzbudljivijima i ugodnijima, dok vas iznenađenje i misterij mogu natjerati da se veselite onome što slijedi.

VEZANI ČLANCI: 

Zabavite se uz igru hranjenja jedno drugog čokoladom: Umočite sočne jagode u glatku čokoladu i počastite svoju drugu polovicu ukusnom gozbom. Ova zabavna radnja dodaje malo bliskosti i razigranosti vašem zajedničkom vremenu, stvarajući lijepu ravnotežu u kojoj jedan partner brine o drugom - što je za mnoge veliki pogodak. Ne samo da ova ukusna poslastica uključuje mnoga osjetila - dodir, okus i miris - već i sam čin hranjenja može učiniti osjetilno iskustvo još boljim, pojačavajući uzbuđenje i pomažući dublju vezu među partnerima. Dakle, zagolicajte svoje okusne pupoljke i zapalite iskre strasti ovim osjećajem koji stimulira osjetila.

Priuštite svom partneru masažu jestivim uljem s okusom čokolade: Podignite svoju masažu na novu ukusnu razinu korištenjem jestivog ulja za tijelo s okusom čokolade. Ovaj luksuzni dodatak dodaje slastan štih vašoj senzualnoj sesiji, istovremeno uzbuđujući osjetila dodira, mirisa i okusa odjednom. Bogat miris čokolade ne samo da stvara opuštajuće raspoloženje, već i smanjuje stres, stvarajući umirujuću atmosferu za oba partnera da se opuste i uživaju u iskustvu masaže. Dok klizite uljem prožetim čokoladom preko vaše kože, kombinirani osjećaji dodira i okusa potiču osjetilno putovanje, povećavajući zadovoljstvo i produbljujući vašu vezu.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije